Skocz do zawartości

Katalog wicherok

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś chciałem wam zaprezentować jeden z moich katalogów www.wicherok.com który nim został dokończony to zdobył pokaźną liczbę linków :P

o katalogu mogę powiedzieć tyle że jest tworzony z myślą o użytkowanikach oraz iż wszędzie gdzie pojawi się wasz wpis (kategoria tag) pojawi się też link bezpośredni do waszej strony oraz iż na podstronie wpisu znajdują się 3 linki prowadzące tylko i wyłącznie do waszej strony ,a zmieniać tego nie będę! dlatego 100% wartości wpisu przechodzi na waszą stronę :D... prosiłbym o unikalne opisy

Na razie katalog ma PR0 ale przy aktualizacji powinien zdobyć PR2 lub PR3 ponieważ sukcesywnie go linkuję B)

Ja się zwykle nie czepiam, ale tym razem będę się czepiać :P

1. Brak regulaminu, czego bardzo nie lubię. Jak wchodzę na katalog to chciałabym widzieć zasady, zwłaszcza jeśli to jest wpis PŁATNY!

2. W momencie dodawania wpisu płatnego jest najpierw kod (sic!), użytkownik nie wie nic o wpisie.

3. Braki w kategoriach, np. kategoria wypoczynek ma zaledwie bazy noclegowe i pogode jako podkategorie, a gdzie inne typu noclegi, hotele itp?

4. Tagi: przykładowo pod RPG wyświetla się Diablo 3 portal, sam wpis ma natomiast tagi w dosyć dziwny sposób umieszczone (preferuje tagi bezpośrednio pod wpisem a nie osobno). Już nie wspomnę o popularnych tagach :P

4. Tu się czepiam już :P "Powered by :" od kiedy to pisze się : po spacji :P

5. https://www.wicherok.com/top-votes.html - tutaj wpis nie ma wyświetlonego opisu (rezerwacja biletów autokarowych), podczas gdy sam wpis posiada takowy. Zdarza się to też w innych miejscach.

6. Nie lubie jak ktoś w kontakcie podaje wyłącznie formularz, mam alergie na to :P

7. Nie chce mi się więcej szukać :P oszczędzę sobie język i kończe :)

@tianka - masz jeszcze jakieś życzenia :)

i chyba pomyliło ci się coś ponieważ mój katalog nie jest płatny i nie ma wpisów płatnych ;)

kategorie będą powstawać cały czas... bo wszystkiego wymyślić za 1 razem się nie da :)

co do 5 to sam nie wiem jak to naprawić niestety... :(

,a co do 6 to chcesz żebym podał numer telefonu profil na nk i miejsce zamieszkania oraz 3 zdjęcia... no bez przesady formularz jest optymalny ;)

co do regulaminu to chyba napisze cos zaraz ;)

@Martiana schatzie umisz ty czytac... sa 2 opcje ,a nie przymus platnego to raz ,a dwa 2 opcja (platna) usunięta już jest... do pierwszych 2000 wpisów nie będę dawał płatności ,a potem 1,22zł za stronę i dodam możliwość linków w opisie... myślę że będzie uczciwie :)

swoją drogą dzisiaj pisze mi gość że wysłał sms-premium i mu nie działał ... no moje niedopatrzenie więc co miałem zrobić? dodałem ręcznie stronę i dostał linka na każdej podstronie do swojego wpisu na 3 miesiące więc ma tak jak premium...

i podpunkt 5 już naprawiłem... regulamin piszę i dzisiaj jeszcze dodam ;)

no to regulamin dodany, płatności usunięte, błąd z podpunktu 5 naprawiony... więc w sumie Tianka już nie masz się czego przyczepić... tak więc dodaj swoje strony już teraz :( ,a jak masz schatzie jeszcze jakieś pomysły to pisz przemyślę czy je wprowadzić w życie :)

• 2 tygodnie później...

Nie wiem, czy to tylko problem u mnie. Ale przy pobieraniu "danych" strony zjada polskie znaki.

Pozdrawiam Greggo

Automatyka Domowa i Automatyka Budynkowa - zarządzanie domem

Blog Inteligentne Instalacje Elektryczne - opisy różnych systemów (w fazie przygotowania)

Xcomfort - bezprzewodowy system automatyki domowej

u mnie pobiera normalnie... ,a z jakiej korzystasz przeglądarki greggo?

Niestety z IE 8 - także to pewnie znowu jakieś "niedociągnięcie" Bila :hmmm:

Pozdrawiam Greggo

Automatyka Domowa i Automatyka Budynkowa - zarządzanie domem

Blog Inteligentne Instalacje Elektryczne - opisy różnych systemów (w fazie przygotowania)

Xcomfort - bezprzewodowy system automatyki domowej

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności