Skocz do zawartości

kupon od googla znowu

b79

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

tematów na forum sporo ale w żadnym na szybko nie znalazłem odpowiedzi więc pozwoliłem sobie napisać nowy temat

Mam już konto adwords na którym wyświetlam reklamy z głównej domeny firmy.

Dostałem kuponik i pomyślałem sobie czy mógłbym założyć nowe konto i wykorzystać ten kupon dla pozostałych kilku domen.

i pytanie właściwe.

1. kupon jest na firmę, więc jezeli podam te same dane rozliczeniowe to zapewne zostanie namierzony chociazby po nipie. ale generalnie regulamin nie zabrania mieć więcej niż jedno konto, zwłaszcza ze na drugim koncie bedą reklamowane inne domeny. więc w koncu można czy nie ? :P

2. jeżeli jest to niezgodne z regulaminem to dostane bana jak wyczytałem na forum, jednak nie znalazłem informacji czym objawia się taki ban, czy jest to blokada konta na jakiś czas? tydzien miesiąc ? czy też całkowity ban bez mozliwosci ponownej rejestracji i reklamowania danej domeny.

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Kupon musi zostać wykorzystany w ciągu 14 dni od rejestracji NOWEGO konta.

Nowe konto - nowy podmiot korzystający z usługi Google AdWords nie korzystający wcześniej z produktów i usług systemu reklamy Google AdWords

Co do bana blokowane jest konto jak i domeny jeżeli porządnie podpadniesz

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

hmm, ale z czym się wiąże taki ban, bo jeżeli zablokują na tydzień wyświetlanie adwords to w zasadzie zadna kara, ale jezeli zablokuja na rok, i polecąch po serpach domeny to już jest to jakaś kara ;)

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności