Skocz do zawartości

Walka ze stronami konkurencji

zamulek

Rekomendowane odpowiedzi

@gordon

dzięki wezmę pod uwagę propozycję, ale z góry uprzedzam że nie jesteś sam :D

wracając do tego, że przyzwoity link czy przyzwoite linki mogę zapewnić poprawienie pozycji u wuja google, to czy poniższy pierwszy lepszy link można traktować jako przyzwoity i taki który coś da:

link

chyba ze z całości linków z PR=4

Całość oferty PR4

paszczur ... mam PR 0 na poziomie > 300 site w indeksie :D

OK, mi też site pokazywał więcej - ale przejdź sobie na ostatnią podstronie wyników dla site.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Widze że konkurencja jest duża dla tych keywordów. Ale mnie bardziej ciekawi 10-ta pozycja firmy www.spawko.pl (dla słowa "ogrodzenia wrocław"), która ma kilka nędznych BL i to wszystko. No chyba że yahoo nie zupdatował jeszcze wszystkich bacward linków.

linki swl w yahoo sa widoczne bo backlinki z yahoo sa czescia wyznacznika strony w swl

linki z katalogow sa widoczne bo sa poniekad wyznacznikiem wartosciowosci katalogu

natomiast kto jaki ma interes w pokazywaniu prywatnego zaplecza w yahoo skoro nic mu to nie da a jedynie moze zaszkodzic?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

linki swl w yahoo sa widoczne bo backlinki z yahoo sa czescia wyznacznika strony w swl

linki z katalogow sa widoczne bo sa poniekad wyznacznikiem wartosciowosci katalogu

natomiast kto jaki ma interes w pokazywaniu prywatnego zaplecza w yahoo skoro nic mu to nie da a jedynie moze zaszkodzic?

OK, masz rację. Nie pomyślałem, że ktoś może robota yahoo zablokować. To może być to.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

podsumowując zaplecze powinno być blokowane przed robotami yahoo, natomiast jak oszacować ilość unikatowych stron w zapleczu pozycjonujących tak aby nie przedobrzyć ? czy nie ma możliwości aby przedobrzyć ze stronami zaplecza ? jako unikatowy serwis mam na myśli serwis z 10 podstronami na odrębnym serwerze (inny IP)

i kolejne pytanie, jeżeli mam domenę ogrodzenia-bramy.pl to w jaki sposób pozycjonować podstrony ? również dodawać je do katalogów etc, czy wystarczy pozycjonować główną stronę a dzięki linkom z głównej do podstron automatycznie zaczną się pozycjonować podstrony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności