Skocz do zawartości

Moja domena została skoczkiem.

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

Mam domene www miejscowośćnoclegi pl i pozycjonuje ją dla haseł:

-miejscowość noclegi

-miejscowość

-miejscowość kwatery

Idzie mi całkiem nieźle, co tygodniowe, stabilne wzrosty, po 3 miesiącach jestem 6 dla "miejscowość noclegi" i w drugiej dziesiątce dla pozostałych haseł, które w zeszłym tygodniu zostały skoczkami. Co trzeci, czwarty dzień skok na parę, parenaście godzin na 6, 7 pozycje i powrót do drugiej dziesiątki. Co to może być. Co zrobić zebym już tam został i nie spadał spowrotem. Dodam, że jakiś rok temu obserwowałem taki sam efekt na innej domenie i do tej pory ona tak ma.

Masz jeszcze za słabe linki, możesz mieć za dużo linków rotacyjnych, możesz mieć zbyt młode linki. Poczekaj oczywiście, ale postaraj się też zdobyć więcej mocnych linków.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności