Skocz do zawartości

baza adresow IP

petrosz moss

Rekomendowane odpowiedzi

to chyba proste ze jak ktos ma neo to mu nigdy* nie pokaze poprawnych danych ;] a wiekszosc ma pewnie lacza ze zmiennym ip.

chyba ze telepsy podziela pule neozdrady na wojewodztwa/powiaty/centrale bo jak narazie to cala pula jest losowana na cala polske.

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

chyba ze telepsy podziela pule neozdrady na wojewodztwa/powiaty/centrale bo jak narazie to cala pula jest losowana na cala polske.

81960[/snapback]

Niekoniecznie, a na pewno nie zawsze. Ja mam zawsze IPeki z jednej puli, katowickiej. A z tego co widziałem to krakowskie mają bodajże 83.29.xx.xx

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Może

opengeo.pl ?

81132[/snapback]

Porównaj sobie baze Maxminda z Opengeo... jak narazie Maxmind pomimo niewielkich błędów jest 100 razy lepszy.

82089[/snapback]

porownalem. Opengeo absolutnie nie nadaje sie do powaznych biznesowych rozwiazan

dziekie wielkie za pomoc.

pozdrawiam

p

Jak debil ma młotek to wszystkie problemy wyglądają jak gwoździe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności