Skocz do zawartości

Brak odpowiedzi

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

A co z dynamicznymi ipekami? Albo z sieciami mającym jedno ip? Teoretycznie przy dyn. ip zawsze może zdażyć się ktoś, kto dostanie po nas ten sam ipek i kliknie w naszą reklamę. Ale przy dużych sieciach, taka szansa znacznie wzrasta.

Poza tym, myślę, że Google zawsze ma jakiś wgląd w tych, którzy klikają nagminnie w swoje reklamy, a tych, którzy klikają i od razu o tym informują.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

na "moim" IP pracuje jeszcze od 50 do 70 osob - czy mam im zabronic klikania w reklame na moich stronach? czy jako wlasciciel strony i uczestnik programu AdSense nie mam prawa kliknac w reklame, ktora mnie zainteresuje?

mysle ze troche przesadzacie z informowaniem o pojedynczym kliku w reklame

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

czy mam im zabronic klikania w reklame na moich stronach?

To już problem AdSense, żeby odróżnili kliki Twoje od innych osób z Twojego IP i myślę, że dobrze sobie z tym radzą.

czy jako wlasciciel strony i uczestnik programu AdSense nie mam prawa kliknac w reklame, ktora mnie zainteresuje?

Nie masz prawa klikać w swoje reklamy.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

na "moim" IP pracuje jeszcze od 50 do 70 osob - czy mam im zabronic klikania w reklame na moich stronach?

Oprócz IP masz jeszcze w komputerze kilkanaście cech wyróżniających

Ciebie z e-tłumu. Rozdzielczność, przeglądarkę, system, kolory, bla bla.

Pisaliśmy to kilkadziesiąt razy na tym forum.

czy jako wlasciciel strony i uczestnik programu AdSense nie mam prawa kliknac w reklame, ktora mnie zainteresuje?

Nie, nie masz.

Pisaliśmy to kilkadziesiąt razy na tym forum.

Miłego.

Szy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności