Skocz do zawartości

Strona o Zarabianiu jak ich wiele....ale.

pieczywo

Rekomendowane odpowiedzi

Strona nie zachwyca graficznie, ale wiadomo - nie tylko to się liczy. Tematyka wielokrotnie już poruszana, dla mnie już wręcz nudna. Jak na pierwszy raz strona jest ok...

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

ZERO wiarygodności - trzyletnie dziecko domysli się, że coś nie w porządku bo na pierwszej stronie jakieś napisy o zarabianiu 5 000, a facetowi szkoda 20 zł na serwer tylko korzysta z darmowj Iinterii i maskuje to prv.pl (prv.pl to już synonim bylejakości)

Ktoś chce zarobić - proszę bardzo, daję za darmo: :lol:

Sir,

I strongly believe that this message would come to you as a surprise. In fact, it is in respect of the strict confidencegiven to me that you are honest and versatile in business that motivated My interest to seek your co-operation on this transaction.My Name ls Prince James Mongoro Jnr,My father is late Chief David Mongoro.He was the chairman of Nigeria Petroleum Monitoring Committee (NPMC). Sadly, he died afterillness on October 2000 and he was buried in our hometown on November17th, 2000.As you might have known, petroleum is the major revenue source in Nigeria. My father made a lot of money through the job but could not invest the money immediately to avoid probe by the then military government. He was able to save the sum of$32,000,000.00(Thirty Two Million United StatesDollars). He deposited this sum with a security firm. The documents used in these depositions, together with the key of the safe, are with my mother. In my fathers will, he instructed that this money must be invested overseas with the help of a foreigner who is reliable and trustworthy, so as to avoid probe by the federal government of Nigeria since he was a civil servant and could not have amassed such wealth legally. Consequently, I now seek for your co-operation. I will like you to come down to Nigeria so that we can open a domiciliary account with your name here in Nigeria and then you can deposit the money into the domiciliary account for transfer to anyforeign account which you will provide. You and I will then travel to your country together for the sharing of the money. My mother and me have agreed to give 25%of the total sum to you while 70% will be for Me and my mother, then, the remaining 5% will be used to offset the bills incurred in the Course of the transfer. If you cant come down down to Nigeria, we can still improvise another means of Transferring this money into your foreign account.my private email address is (princejames5@mighty.co.za)

Thanks

Prince James Mongoro.

A jak ktoś chce, to jeszcze mam maila od: Joseph Hadebe i jeszcze paru innych. :jezyk1:

Eksperyment Discover.pl

ja jak juz zarobie te pieniadze ktore dostaje w mailach... to wykupie cala viagre

i tanie oprogramowanie ktore mi przysylaja zza oceanu ;]

byznez roby byznez

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

A mnie zawsze zastanawia jak to się dzieje, że ludzie którzy zarabiają na mlm itp po 5000zł mają zawsze stronki na republice, friko,  itd...  :)

81602[/snapback]

bo Ci ludzie tak naprawde to g..no zarabiaja... Oni chcieliby zarabiac..

Nie ma rzeczy niemożliwych, jedynie niektóre rzeczy wymagają więcej czasu, aby je zrealizować.

A mnie zawsze zastanawia jak to się dzieje, że ludzie którzy zarabiają na mlm itp po 5000zł mają zawsze stronki na republice, friko,  itd...  :D

81602[/snapback]

bo Ci ludzie tak naprawde to g..no zarabiaja... Oni chcieliby zarabiac..

81624[/snapback]

:)

Mylicie się.

Po pierwsze:

po jaką cholerę płacić za konto np. 50zł. na rok skoro równie dużo pieniędzy można zebrać na darmowym?

Po drugie:

możecie sobie tak gdybać ale nigdy sie nie dowiecie ile MY zarabiamy... no chyba, że spróbujecie.

Po trzecie:

Wątpię, że spróbujecie bo statystyki mówią że duża większość ludzi nie lubi/potrafi ryzykować.

Po trzecie:

Wątpię, że spróbujecie bo statystyki mówią że duża większość ludzi nie lubi/potrafi ryzykować.

81731[/snapback]

Wybacz... ale jestes smieszny, podobnie jak dowody umieszczone na Twojej stronie :hi:

P.S

1) Kto przygotowal te statystyki?

2) Proponuje umiescic swoje dane teleadresowe na stronie.

3) Barwo za zwrot "duza wiekszosc" :) Proponuje uzyc takze okreslenia "wieksza polowa" :D

Jastrzębia Góra - kwatery prywatne, mapa, zdjęcia, noclegi

Twoje prawo jazdy - Irlandia Północna

> To ja chyba muszę się leczyć, bo za wszystkie hostingi jakie mam płacę koło

> $300 na miesiąc. :)

tyle przeciez kosztuje jeden dobry serwer z marnymi 2000GB transferu....

tak na marginesie to jeden z moich serwisow potrzebuje 70 Mbit/s srednio...

Nie ma rzeczy niemożliwych, jedynie niektóre rzeczy wymagają więcej czasu, aby je zrealizować.

tyle przeciez kosztuje jeden dobry serwer z marnymi 2000GB transferu....

Dlatego napisałem hostingi a nie serwer. A tak wogóle to dobry serwer może kosztowac w granicach $10 000 - $100 000 plus opłata za kolokację.

tak na marginesie to jeden z moich serwisow potrzebuje 70 Mbit/s srednio...

Każdy ma różne potrzeby.....

Hehe, a banner allegro to tylko poboczne źródło zarabiania?:)

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Strasznie jesteście marudni.

Wyraźnie jest napisane na stronie, że przy małej "infestycji" i odpowiednim "chandlowaniu " można zarobić niezła pieniądze. Osobie która się za to zabierze na poważnie, zapewne wystarczy na słownik ortograficzny.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

a najgorsze jest w tym to, że ludzie którzy się biorą z takie 'zarabianie' rozsyłają mnustwo spamu, już dostałem kilkanaście maili z zachętą do takiego zarabiania, oczywiście na każdego odpowiednio odpisałem :blush:

foot.gif

Programista PHP / sql www.grzelka.info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności