Skocz do zawartości

SeoPark.pl

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zapraszam do nowego katalogu SeoPark.pl,

katalog oparty jest na popularnym ostatnio skrypcie SeoKatalogu.

seopark.pl.png

Rodzaje wpisów:

- darmowy dla stron z PageRank 4+

- moderowany (1zł - opłata moderacyjna)

- GOLD - wyróżnienie na 3 miesiące.

Zasady przyjmowania:

- standardowe wytyczne, więcej w regulaminie.

Zaprasza do dodawania swoich stron oraz konstruktywnej krytyki.

Podziękowania dla @Generala, @Ilgesu oraz kilku innych.

EDIT.

Zapomniałem, do testów: od PIO01 do PIO20

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem w czym jest problem, raz działa dobrze raz... nie. @General już mi coś poprawiał w topie, muszę zapytać w czym był problem.

Póki co wszystko działa prawidłowo.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarejestrowałem się, aktywowałem konto, lecz zalogować się nie mogę niestety. Dodam w takim razie strony bez rejestracji.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Rzeczywiście, nie potrudziłem się i pozostałem na wciskaniu entera :) Następnym razem będę wiedział.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Dziękuję za uwagi, logowanie już zostało poprawione. Kody z 1 postu są aktywne B)

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności