Skocz do zawartości

Cosiek czeka na Wasze wpisy

Pyciak

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Dzisiaj chciałbym przedstawić Wam moje najnowsze dziecko. Panie i Panowie oto Cosiek.

Cosiek chce być najlepszym preclem w tym kraju, dlatego chcę abyście mu w tym pomogli. Cosiek bardzo lubi artykuły, jednak ostatnio stał się dosyć wybredny i nie akceptuje każdego. W życiu codziennym Cosiek kieruje się dość prostym kodeksem:

* Wpis musi mieć minimum 1500 znaków

* W treści mogą występować najwyżej dwa linkiwychodzące

* Autor musi wypełnić rubrykę o sobie. Aby to zrobić wchodzi w menu Autorzy >> Twój Profil >> i tam wypełnia. Wystarczą dwa – trzy zdania.

* Artykuły powinny mieć formę porad!

* Najlepsze artykuły będą promowane na stronie głównej serwisu więc warto przyłożyć się do ich jakości

Jeżeli zadbacie o Cośka, to Cosiek i Pyciak zadbają o Wasze artykuły. Precel jest już od dłuższego czasu w indeksie, zaprzyjaźnił się z botami i ciągle zdobywa nowe linki.

Dbam o linkowanie wewnętrzne Cośka, a teraz mam zamiar zacząć dosyć ostrą moderację. Chciałbym zwrócić Waszą uwagę na fakt, że artykuły powinny mieć formę porady, a autor musi wypełnić rubrykę o sobie. W innym przypadku złośliwy administrator może do niej wpisać głupoty :)

Wpisy są sprawdzane raz dziennie, około godziny 18 lub 19.

Darmowe Porady dla każego to dobre miejsce na Twój artykuł!

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale wpis "Hello world" to byś usunął tongue.gif.

Niech siedzi ;) Mnie tam nie przeszkadza, a jakiś content (byle jaki, wiem:)) na początek być musi :)

Czyli tam można dodać artykuł z poradą ?? Chciałem, ale jako że stary i ślepy jestem nie znalazłem ani rejestacji ani dodaj artykuł ani autorzy. Szkoda smile.gif

Dodałem link do rejestracji and logowania :) Dzięki za trafną uwagę.

Mi się strona ładowała ponad minutę to zrezygnowałam;)

Na porządnym serwerku stoi, więc to albo chwilowa awaria, albo problem z Twoją siecią :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Podbijam, bo widzę, że coraz niżej cosiek siedzi :)

Zauważyłem, że piszecie coraz więcej dobrych, unikalnych artykułów. Jeśli znajdzie się jakiś pisarz, który wzamian za 2-3 linki na wszystkich podstronach napisze kilka unikalnych artykułów - zapraszam na PRiv :)

• 2 tygodnie później...
Do Cośka została dodana wtyczka, która w znacznym stopniu poprawiła indeksowanie wpisów. Teraz indeksacja nowego wpisu trwa zazwyczaj kilka minut.

Zapraszam do dodawania!

A cóż to za wtyczka, która pozwala na indeksację w kilka minut? XML - Sitemaps? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności