Skocz do zawartości

dlaczego gugiel nie widzi mojej podstorny?

tusek

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki bardzo, bede cierpliwy.

Ale jeszcze podobne pytanie - nie warto nowego tematu przeciez zakladac.

Jesli dodaje arty - do precli niemeickich oczywiscie - i maja one indywidulany tekst nie zaden spam (dodaje recznie) to ile czasu minie zanim obejerze te linki np. w Backlinkwatch oraz czy wszystkie linki tam zobacze czy tylko wybrane. Jesli nie wsyzstkie to dlaczego?

Pozdro.

To w niewielkim stopniu zależy od jakości treści. Większe znaczenie ma jakość stron do których dodajesz. Sprawdzaj cache strony głównej i ostatnio dodanych artykułów i wyczujesz kiedy można się spodziewać zaindeksowania Twoich treści.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

To w niewielkim stopniu zależy od jakości treści. Większe znaczenie ma jakość stron do których dodajesz. Sprawdzaj cache strony głównej i ostatnio dodanych artykułów i wyczujesz kiedy można się spodziewać zaindeksowania Twoich treści.

A czy cache strony glownej to jest to samo co Page Rank?

Dzieki za pomoc.

Tylko mnie nie odsylajcie do dzialu dla poczatkujacych bo te wpisy z 2006 roku o framach linkow mnie tam przerazaja.

:))))

A czy cache strony glownej to jest to samo co Page Rank?

Dzieki za pomoc.

Tylko mnie nie odsylajcie do dzialu dla poczatkujacych bo te wpisy z 2006 roku o framach linkow mnie tam przerazaja.

;))))

DOBRA MAM zNALAZLEM cos na ten temat, niestety nie na tym forum ;))))

https://www.ksiegapozycjonera.pl/pl/83352_l...ny_w_google.htm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności