Skocz do zawartości

Czy 24" to może być za dużo ?

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

moge powiedziec z ena początku byłem podłaczony po analogu DSUB , teraz DVI cyfrowo - obraz rewelka :)

2/3 ekranu zajmuje przeglądara, reszte GG, SSH, pasek narzędzi ... miejsca w cholere ;)

aaa ajeszcze w okienku w rogu czasem IPLA albo inne TVN pracuje ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja dla odmiany napiszę, że około dwa lata temu przesiadłem się z 19" na 15,4" i też jest super. To naprawdę nie ma większego znaczenia, chyba, że ktoś jest grafikiem. Do wszystkiego się można przyzwyczaić. Na dodatek nie mam ani jednej gry na komputerze, więc w zupełności mi to odpowiada.

Dzięki mkr. Znalazłem przed chwilą streaming na stronie www, ale faktycznie, w playerku wygodniej.

To może od razu podam ciekawy program, gdy ma się dużo miejsca na pulpicie: DesktopCoral. Robi taki dock z boku, maksymalizowane aplikacje go nie przykrywają, dzięki czemu można tam umieścić właśnie jakiś player czy komunikator. Tylko właśnie próbuję go obcykać i coś mi nie chce działać jak powinien. :)

zobaczyłem u kumpla 27'' i się przeraziłem :) miałem 19'' i zastanawiałem się nad przesiadką. Po długim namyśle - 24'' dell na ips. I po tygodniu już stwierdziłem, że te 27'' to wcale by chyba nie było za dużo :) za to w robocie męczarnia - przesiadka codziennie na 19'' i ten mikroskopijny obszar roboczy....

W ciemno możesz brać 24'', polecam dell'a u2410 (do tego mają 3 lata NBD w standardzie :) co zresztą od razu mi się przydało - jeden przycisk w menu kijowo działał, kurier po 24h był z nowym monitorkiem)

dymna.jpg

ja pracuje na 22 i jest wystarczajacy :)

Jak jade do rodzicow w odwiedziny to wtedy korzystam z 27 cali... i powiem Wam, ze piekna sprawa pracowac na czyms takim. Szczegolnie jesli chodzi o grafike, do internetu okno i tak zmniejszam bo jak tlo jest biale to az oczy bola :)

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

22"+ bardzo dobrze się sprawdza do pracy, nie ma co się zastanawiać tylko brać, a za dwa tygodnie będziesz się klepał w głowę jak do tej pory mogłeś na takim małym gówienku pracować :) ja w pracy mam 22", dla mnie akurat, bo nie trzeba głową kręcić aby spojrzeć z jednego rogu do drugiego, przy większych może być już ten problem.

Najśmieszniejsze że używam lapka 13,4 i nie ma problemu z "przesiadką" praca=dom

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Najśmieszniejsze że używam lapka 13,4 i nie ma problemu z "przesiadką" praca=dom

Az ciezko uwierzyc :) Ja miałem problem zeby pracowac na lapku 15.4 i wyszlo tak ze wlasnie do niego podpinam monitor 22"

Szczerze to 22-24 jest wystarczajacy. 27" to juz w zaleznosci od potrzeb

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

skończyło się na tym modelu

https://www.lge.com/pl/sprzet-komputerowy/m...G-M2362D-PZ.jsp

funkcja TV może sie przydać, jako ciekawostka dodali gniazdo USB i można sobie posłuchać muzyki albo pooglądać obrazki z pen-drive (kto wymyśla takie głupoty ? )

Co do wrażeń to trochę jest ciężko szczególnie jak dodaje nową kartę w Firefox i mam dużą biała powierzchnie która trochę uderza po oczach :)

(znając życie to już ktoś zrobił plugin który to poprawi)

W blenderze i Delphi masa dodatkowego miejsca na nowe paski i okna narzędzi :D Super

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności