Skocz do zawartości

Wyjątkowa aukcja allegro

mimik

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozumiem czego się jeszcze doszukujecie. Już zostało nawet powiedziane, że to tylko i wyłącznie promocja nowych serwisów:

Tu powstaje portal ogłoszeniowy z cyfrą "ZERO" w miejscu "o"płat.

Jeżeli nie chcesz płacić bez sensu za swoje ogłoszenie, a chcesz uzyskać ten sam efekt reklamowy

- zamieść ogłoszenie bezpłatne w portalu 0t0m0t0.pl

lub przejdź do naszego forum

/edit

Ehh... Miałem pomysł na miliony ale allegr0.pl już zajęte. :)

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Cena z kosmosu... Ja bym nawet 1000zł za te domeny nie dał
1000 ... ba nawet 100 zł te nazwy to syfi oaza straszna. IMHO powinny być jakieś przepisy o wystawianiu tak zawyżonych aukcji na allegro.
Te domeny nie są warte nawet 1PLN, ponieważ można je wykorzystać wyłącznie do pishingu, innego sensownego zastosowania nie mają.

Poza tym mogę się założyć, że można jeszcze zarejestrować podobne domeny kombinując wstawianiem litery "o" zamiast niektórych zer.

Temat powinien być w dziale z humorem :)

obawiam się panowie że całkiem niedługo możecie może nie gorzko pożałować :) ale na pewno przynajmniej się powstydzić tych swoich słów :)

jakkolwiek to nieco ryzykowne, ale obstawiam, że obecna cena za te domeny może się już niedługo okazać faktycznie super okazyjna :))

mam wrażenie że macie nikłe pojęcie o marketingu, wg mnie ten pomysł jest jednym z ciekawszych jakie ostatnio widziałem, aczkolwiek nie do powtórzenia w innych projektach.

wspomniane przez @dMien "allegr0.pl" jest cienkie jak pupa węża i byłoby ledwie słabą marną podróbką - tylko jedno o/0 a tam są aż 4 i nie ma innych samogłosek. Prawie genialne :)

Ja jestem pod wrażeniem, jest to rodzynek w tego typu (skądinąd prymitywnych i bezsensownych) zabiegach.

Warunkiem koniecznym jest że faktycznie wystartują z serwisem konkurencyjnym wobec "oryginału" (choć właściwie co to za oryginał, w końcu serwisy ogłoszeniowe są na co drugiej domenie). Pożyjemy zobaczymy ale start jest obiecujący.

BTW - dziwię się że ktoś tu napisał że pozyskują w ten sposób linka pozycjonującego dla gogli, a wszyscy pominęliście to zgodnym milczeniem.

Czyżbyście nic nie wiedzieli o ręcznych banach za takie numery od polskiego gogla??? Halo, czy to aby na pewno profesjonalne forum o pozycjonowaniu??? ;):D :D

@Czyżbyście nic nie wiedzieli o ręcznych banach za takie numery od polskiego gogla???

Zdajesz sobie sprawę z bzdur jakie piszesz - nie sądzę ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Czyżbyście nic nie wiedzieli o ręcznych banach za takie numery od polskiego gogla???

Zdajesz sobie sprawę z bzdur jakie piszesz [...]

Yes, sir - w pełni władz umysłowych i w posiadaniu kompletu informacji na ten temat :D

[...] - nie sądzę :D

nie sądź - po prostu SPRAWDŹ!

Byle w wiarygodnym źródle.

;)

Nie odczuwam potrzeby potwierdzania dla mnie oczywistych zagadnień które jak widać nie pojmujesz...

EOT

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Aukcja jest raczej formą ogłoszenia, bo kto dałby min. 1 mln zł za domenę, która nie jest warta nawet 10 zł?

obawiam się panowie że całkiem niedługo możecie może nie gorzko pożałować smile.gif ale na pewno przynajmniej się powstydzić tych swoich słów smile.gif

jakkolwiek to nieco ryzykowne, ale obstawiam, że obecna cena za te domeny może się już niedługo okazać faktycznie super okazyjna smile.gif)

Rzeczywiście temat powinien ktoś przenieść do działu dowcipy.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Rzeczywiście temat powinien ktoś przenieść do działu dowcipy.

ja osobiście jestem za (a nawet przeciw)

tj." jak by się ktoś koniecznie chciał dowiedzieć, jakie jest moje zdanie, oczywiście...

;)

a jak to się skończy? pażywiom, uwidim.

mam wrażenie że macie nikłe pojęcie o marketingu
Mam wrażenie, że każdy swój towar chwali. Jednak należy to robić z umiarem, bo może przynieść skutek odwrotny od zamierzonego.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Warunkiem koniecznym jest że faktycznie wystartują z serwisem konkurencyjnym wobec "oryginału" (choć właściwie co to za oryginał, w końcu serwisy ogłoszeniowe są na co drugiej domenie). Pożyjemy zobaczymy ale start jest obiecujący.

Jeśli wystartuje z serwisem konkurencyjnym to sprawa skończy się w sądzie - bo będzie to nieuczciwa konkurencja.

Aukcja jest raczej formą ogłoszenia, bo kto dałby min. 1 mln zł za domenę, która nie jest warta nawet 10 zł?

Gdybyś to kupił za 10 to bym ci powiedział, że przepłaciłeś o 9,90 :P Ale ogólnie pomysł na serwis ... ciekawy - "jesteś idiotą i płacisz za ogłoszenia na otomoto, czy masz mózg i wystawiasz je na 0t0m0t0 za darmo" ... na portalu którego nie ma ;)

bo będzie to nieuczciwa konkurencja

Raczej allegro daruje sobie darmową reklamę ;)

Jeśli wystartuje z serwisem konkurencyjnym to sprawa skończy się w sądzie - bo będzie to nieuczciwa konkurencja.

nie jestem co prawda, jak ty, advokatem (żółtko z cukrem + ciepła wódka) ale wydaje mi się że praktycznie każda sprawa może się skończyć - a przynajmniej zacząć kończyć - w sądzie. Wystarczy po prostu kogoś tam, jak to się mówi "podać".

Sęk w tym że nie wszystko sąd przyjmuje do rozstrzygania. Na mój gust ew. pozew w tym przypadku wylądowałby od razu w koszu.

Ale gdybyś rozwinął bardziej twórczo swoją odważną myśl (sugestię że sąd się tym zajmie) to nawet ja jako laik podejmę się (co prawda niechętnie, bo mam co innego do roboty) druzgocącej krytyki twojej "linii oskarżenia" ;)

Pojawiłeś się na tym forum by promować te swoje beznadzieje domeny, czy też wszystkich obrażać ? Jak już ci minie euforia związana z tą nonsensowną aukcja może dojrzysz, ze nazw tych domen nawet się nie da przekazać w rozmowie [zero]t[zero]m[zero]t[zero]... Wiec jedyny efekt jaki przyniosą to wejścia na serwisy których nazwy domen zmutowałeś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności