Skocz do zawartości

dodać 100 linków dziennie

GooG

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo teoretyczne pytanie

Podobno jak by się dodawało 100 linków dzienne na to samo słowo kluczowe to filtr murowany

A gdyby dodawać 100 linków dziennie z 100 róznymi słowami kluczowymi to googiel by się obraził ?

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

A kto ci powiedział że dodając 100 linków dziennie na jedną frazę ban jest murowany bo ja pierwszy raz się z takim stwierdzeniem spotykam

nie pisałem o banie lecz o filtrze !

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Przepraszam to z zapędu naturalnie jeśli chodzi o filtr to jestem tego samego zdania...

Może powiem to inaczej moja teoria jest taka na temat nakładanych filtrów przez wyszukiwarki.

Jeżeli spora liczba linków pochodzi z spamów to filtr jest możliwy jednak jeśli pochodzą z dobrych i silnych stron to nie powinno stanowić to problemu...

do precli, katalogów

i proszę nie piszcie o tym że trzeba czekać na zaindeksowanie podstron wpisów

Teoretycznie wszystkie każdego dnia będą zaideksowane

i proszę nie piszcie o tym że trzeba czekać na zaindeksowanie podstron wpisów

Teoretycznie wszystkie każdego dnia będą zaideksowane

dodalem nowa domene jednego dnia do 200 seokatow. po 5 dniach zaindeksowane jest 15 z nich :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Przepraszam to z zapędu naturalnie jeśli chodzi o filtr to jestem tego samego zdania...

Może powiem to inaczej moja teoria jest taka na temat nakładanych filtrów przez wyszukiwarki.

Jeżeli spora liczba linków pochodzi z spamów to filtr jest możliwy jednak jeśli pochodzą z dobrych i silnych stron to nie powinno stanowić to problemu...

a dalej teoryzując

dodając 100 linków dziennie i nigdy nie powtarzać żadnego słowa kluczowego to na co bym dostał filtr?

filtr można dostać na nade słowo / frazę ?, a w takim przypadku coś by nam groziło ?

tutaj masz cały dział na ten temat i myślę, że wszystkie odpowiedzi już tam są na Twoje teoretyczne pytania:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=80

zajrzyj :)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

tutaj masz cały dział na ten temat i myślę, że wszystkie odpowiedzi już tam są na Twoje teoretyczne pytania:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=80

zajrzyj :)

teoretycznie na moje pytanie odpowiedzi tam niema

bo niema tam takiego teoretycznego ani praktycznego przypadku :)

no może jest ale nie znalazłem

Bardzo teoretyczne pytanie

Podobno jak by się dodawało 100 linków dzienne na to samo słowo kluczowe to filtr murowany

A gdyby dodawać 100 linków dziennie z 100 róznymi słowami kluczowymi to googiel by się obraził ?

a/ nie jest murowany

b/ nie obrazi sie

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności