Skocz do zawartości

Google przezstał indeksowac podstrony, a strona w wynikach jest coraz wyżej

Paweł 24

Rekomendowane odpowiedzi

posiadam nową stronę internetowa no i naturalnie została zauważona przez Google i indeksował znajdujące się na niej podstronie. Jednakże musiałem przenieś tą samą stronę internetową na inny serwer i pod inną domenę, niestety zapomniałem zaznaczyc, aby google nie ideksowało tej strony. I zauważyłem, że google przestał indeksowac tą właściwą stronę, poprzez dostrzeżenie, że do site: nie przypisywane są nowe podstrony, a google zaczął indeksowac tą samą stronę, ale pod inną domęną. Naturalnie zablokowałem indeksowanie tej strony, usunołem dane ze serwera i zgłosiłem do Google prośbę, o usunięcie linków z wyszukiwarki. Dostałem informację, że proces został zakończony, a jak spogląda na site: tej nowo utworzonej strony, to linki nadal są.

I nadal google nie indeksuje generalnej strony, aczkolwiek ją odwiedza i jest coraz wyżej w wynikach, więc nie może miec Bana. Proszę powiedziec, co muszę zrobic, aby google ponownie indeksowało moją stronę, i abym widział, że są dodawane nowe podstrony serwisu w site:

Serdecznie dziękuje

podaj link, wtedy się dowiemy szczegółowiej po wglądzie... bo tak to można jedynie spekulować...

jeśli nie indeksuje *sprawdź, czy nie masz w meta ustawionego by nie indeksowało www

WIARA CZYNI CUDA! DETERMINACJA POMAGA! A CO PRZENOSI GÓRY? MIŁOŚĆ!

Wypromuj stronę w GOOGLE! Tylko jak to zrobić? Wystarczy dobry podwykonawca!

masz zgłoszoną sitemap w panelu google?

sprawdź czy nie masz błędów w niej, jeśli masz zgłoszone

na czym masz oparty skrypt? www była optymalizowana?

WIARA CZYNI CUDA! DETERMINACJA POMAGA! A CO PRZENOSI GÓRY? MIŁOŚĆ!

Wypromuj stronę w GOOGLE! Tylko jak to zrobić? Wystarczy dobry podwykonawca!

masz zgłoszoną sitemap w panelu google?

sprawdź czy nie masz błędów w niej, jeśli masz zgłoszone

na czym masz oparty skrypt? www była optymalizowana?

Witam, przepraszam, że dopiero teraz odpisuje. Jeśli chodzi o optymalizację, to jest w pełni ona zakończona.

No właśnie, możliwe, że Google nie indeksuje nowych stron na stronie, bo wprowadziłem opcje Nie indeksuj, nie odwiedzaj łącz dla sitemap. Czyżby dlatego? Zrobiłem to ponieważ dowiedziałem się, że w sitemap nie powinno być więcej niż 100 linków, a jak jest ich więcej no należy utworzyć odpowiednio działy i poddziały. A jak mam zrobione tak, że jest wszystko podzielone na działy i na poddziały, z tym, że na jednej liście mam ukazane wszystkie linki w serwisie, i jest ich około 4 000. Proszę powiedzieć, co w takiej sytuacji powinno najlepiej się zrobić, czy może tak zostać, tylko musiałbym włączyć z powrotem, aby Google zaczęło indeksować i odwiedzać te strony, czy może poprawić sitemap?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności