Skocz do zawartości

gKatalog.pl - SEOKatalog

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj dokonałem kolejnego kroku ku profesjonalizacji swojego serwisu i directory.gigadownload.net.pl został przeniesiony na nową domenę gKatalog.pl.

Wiem, znowu będą narzekania, że "znowu ten %@#^ zmienił adres", ale niejako byłem zmuszony. Głównym powodem była chęć zmniejszenia obciążenia głównego konta oraz skrócenie tego długiego adresu.

Wczoraj około godz. 19 został zmieniony adres, po paru godzinach były już pierwsze podstrony w indeksie G.

Oczywiście jakby coś nie działało to proszę zgłaszać. :)

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i pwoiedz jakie masz nastepne kroki to moze wstrzymamy z dodawaniem stron bo to bez sęsu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to daj darmowa templatke, bo te zielone jakos zniechecaja

Można link na PW?

jakie masz nastepne kroki to moze wstrzymamy z dodawaniem stron bo to bez sęsu

Adres się raczej nie zmieni - budżet mi chyba styknie na przedłużenie domeny. Żadnych rewelacji oprócz zmiany wyglądu to raczej nie przewiduję, więc możecie spokojnie dodawać. :)

"Katalogi już nieaktywne" o co chodzi?

Praktycznie to sam nie wiem po co stworzyłem. Już usunąłem, dzięki.

to daj darmowa templatke, bo te zielone jakos zniechecaja

Można link na PW?

zdaje sie ze jest jedna templatka za friko do seokow ale jest marna, wiec mozesz uzyc jakakolwiek chcesz. poszukaj sobie w necie css templates i po prostu przerob pod katalog. wszystko masz opisane w faq generala. bez fajerkwerkow i zabaw jak ma vkatalog.pl czy katalogujemy.net i tym podobne mozesz miec inaczej wygladajacy katalog w 2 godziny. na dobra sprawe zmieniasz tylko 3 pliki (header, footer i chyba main)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Adres się raczej nie zmieni - budżet mi chyba styknie na przedłużenie domeny. Żadnych rewelacji oprócz zmiany wyglądu to raczej nie przewiduję, więc możecie spokojnie dodawać.

Gorzej jak nie starczy na przedłużenie domeny...

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

poszukaj sobie w necie css templates i po prostu przerob pod katalog

Za miesiąc będę miał więcej czasu (święta+praktyki) to może coś wymyślę.

Gorzej jak nie starczy na przedłużenie domeny...

Z tego co widzę to odnowienie będzie kosztowało 54,9zł, więc nie martwcie się o to. ;)

• 1 miesiąc temu...

Nie ma zbytniego zaskoczenia z mojej strony - gkatalog.pl dostał PR3.

Co do ilości oczekujących wpisów - każdy dodany wpis jest sprawdzany w maksymalnie 2 tygodnie. Przez 3 tyg. po świętach będzie szybciej, bo będę miał prawie 4 tyg. bez szkoły. ;)

będzie możliwość dodawania do więcej niż 1 kategoria?

Szczerze mówiąc to nie chcę mieć syfu w katalogu. Moim zdaniem 1 podkategoria starczy, bo większość katalogów i tak służy dla SEO, a nie dla użytkowników (żądane strony www znajduje się w normalnych wyszukiwarkach).

A kataloggd PR 0 ?? Czy mi wtyczki głupieją ?

Z tego co widzę, to serwery zwracają 0. Trochę to bez sensu, ale mam nadzieję że będzie druga tura. :)

• 1 miesiąc temu...

Widzę katalog stał się chętnie odwiedzany - pewnie ze względu na PR.

Dzisiaj osiągnął już 7000 wpisów - dziękuje! ;)

Podobnie jak w KatalogGD.pl - od 10000 wpisu rozważam wprowadzenie opłat. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności