Skocz do zawartości

gKatalog.pl - SEOKatalog

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie. Ja też dostałem info, że strony które dodałem są bez wartości. Przykład statystyk jednej ze stron:

PR4

Site: 121

BL: 1000

3 linki wychodzące

Treść: jest.

Nie mam pojęcia o co adminowi chodzi...

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Drogi moderatorze katalogu, dlaczego strona https://www.wow.info.pl/ to "strona bez wartości"?

Ładna zapleczówka. Poza tym zbytnio nie wyróżnia się spośród reszty stron o WoW'ie, więc (...).

Przykład statystyk jednej ze stron:

Fajnie, a moja zapleczówka ma 20000 BL. Nie patrzę na statystyki SEO tylko na wartość i przydatność strony dla potencjalnego użytkownika.

ps. mam już zbanowanych prawie 1500 URL'i w bazie. ;)

ps2. czasami mogę się mylić - jedną stronę na 100 mogę 'przypadkowo' odrzucić.

Podaj mi url tej dobrej strony, ocenię ją. Wiem, że mam nieco inne podejście do sprawy, ale nie chcę śmietnika w katalogu (bynajmniej na wielką skalę). :)

Widzę że nie doczekam się na akceptacje dzisiaj, lub odmowę akceptacji. Dobija czekanie kilkunastu godzin na akceptacje wpisu gdy w kolejce czeka kilkanaście stron do dodania a ta pierwsza poszła na sprawdzenie czy ją usuną czy nie....

Panowie z tym panem nie ma co dyskutować bo to mistrz nad mistrze w ocenianiu stron i on się zna jak nikt :)

Ja osobiście oba katalogi omijam szerokim łukiem i nie ma ich na mojej liście. Wolę dać zarobić zgredom, linksorom, linkmanom itp. niż użerać się z jakimś fachowcem, który mi powie czy moja strona jest wartościowa czy nie. Dla przykładu podam, że do linksora dodałem w sumie ok 30 stron (z tego połowa w promocjach za free) i żadna nie została odrzucona, a nie porównujmy nawet jakiś gkatalogów do linksora bo to jak niebo i ziemia.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Ta.... chciałem zaproponować do jego spisu katalogów jeden z moich - kilka lat w sieci na Indexu , niemały PR , ze sporym ruchem. Odpisał, że mu nie pasuje, bo za dużo reklam.... - jedna malutka jednostka Adsense i dwa moje bannery.

W sumie dobrze, że nie dodał, bo zaczynam mieć dość setek wpisów z opisami powielonymi tyleż samo razy - czas wprowadzić płatność jako hamulec przed spamem.

Drogi moderatorze katalogu, dlaczego strona .... to "strona bez wartości"?

Spytał bym też Ciebie dlaczego zacząłeś tak bezsensownie zmieniać tytuły we wpisach na Linkmanie ? Ostatni wpis tam wstawiłem - więcej nic nie dodam.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

czas wprowadzić płatność jako hamulec przed spamem.

I tak dużego zysku by nie miał bo kto kupi wpis w katalogu, a on i tak zostanie odrzucony z powodów mało jasnych. :).

PS: Nie mam pojęcia jakim cudem w tym katalogu znajduje się tyle tysięcy stron...

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Panowie z tym panem nie ma co dyskutować bo to mistrz nad mistrze w ocenianiu stron i on się zna jak nikt

Ja osobiście oba katalogi omijam szerokim łukiem i nie ma ich na mojej liście.

Nie musisz się tym chwalić publicznie - widocznie strony www, które tworzysz są bez wartości z punktu widzenia abstrakcyjnego użytkownika.

Pragnę zauważyć, że jesteście niszą u mnie. Napiszę na podstawie KatalogGD, na 9673 dodanych wpisów zaakceptowałem 7205, więc odrzuconych 2468, czyt. 25%. Jednakże tylko 1428 zostało zablokowanych (zapleczówki, spamy, nie zgodne z prawem), bo reszta wyleciała za zły opis bądź inne szczegóły nie dotyczące wartości strony. Więc ze wpisów ze względów na wartość strony wylatuje tylko 14,7%, co uważam za niski wynik. Niektóre katalogi mają wyższe restrykcje.

Zrozumcie w końcu, że nie toleruję zapleczówek, MFA i spamów...

ps. virus4, najpierw zacznij szukać błędów u siebie, bo lepszy nie jesteś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności