Skocz do zawartości

Ile są warte linki z katalogów DI, onet, wp, interia

Fler

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie czy opłaca się dodawać strony do katalogów takich jak onet, wp, interia, DI ? ponieważ zauważyłem że w większości tych starych katalogów wpis moich stron nie został nawet zindeksowany ,a moc takiego wpisu też wydaje mi się że specjalnie duża by nie była ponieważ w DI jest 55 linków wychodzących do innych stron, w onecie 28, w WP 71 ,a w interia 45... tak więc warto wydawać pieniądze (no oprócz DI bo jest za free) na wpis w takich katalogach czy może lepiej jest dodać do jakiegoś SEO-kata z linkiem w treści i dopalić?

katalog.onet.pl/247,0,66,klimatyzacja-wentylacja,k.html

jednak nie wszystkie się indeksują pomimo że dopaliłem podstronę z moim wpisem to się nie zindeksowało ,a dałem 3K pkt. w gotlink oraz 2K w eweblink-u i to w Listopadzie 2009r!

Z onetu jest też trochę ruchu.

chociaz 1% całosci ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jednak nie wszystkie się indeksują pomimo że dopaliłem podstronę z moim wpisem to się nie zindeksowało ,a dałem 3K pkt. w gotlink oraz 2K w eweblink-u i to w Listopadzie 2009r!

dopalajac podstrone ze swoim wpisem na katalogu onetu - pomagasz wszystkim ktorzy na tej podstronie maja wpis (a sadze, ze gro to konkurencja)

dopalanie kategorii we własnym katalogu ma sens !

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Z onetu jest też trochę ruchu.

chociaz 1% całosci ?

Trochę ponad 1%, muszę uczciwie powiedzieć jak teraz sprawdziłam w GA, ale kiedyś było lepiej. Wtedy też proporcje między ruchem z Google a z innych źródeł były inne. O ile pamiętam onet miał kiedyś inny interfejs katalogu i spotykałam się z przypadkami że ludzie mylili ten katalog z wyszukiwarką. Teraz wyniki tego katalogu są mało widoczne.

Jak na katalog to jednak wynik całkiem przyzwoity.

Wydaje mi się że jeśli strona jest dobrze widoczna w Google to taki ruch ma marginalne znaczenie, ale na poczatku dla młodej, mało widocznej strony może mieć pewną wartość.

• 2 tygodnie później...
katalog.onet.pl/247,0,66,klimatyzacja-wentylacja,k.html

Nie wiem jak Ty to dopalałeś, ale:

https://siteexplorer.search.yahoo.com/advse...mo=d&bwmf=u

Ja tu nie widzę żadnego linka...

PS: a co do pytania zawartego w temacie - moim zdaniem warto !!!

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zawsze nie wiem czemu, ale pomijałem katalog interii, i teraz się zastanawiam dlaczego ?

Warto do interii dodać wpis ?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności