Skocz do zawartości

Stat4U czy Google Analytics

motakota

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich:) Jak już wcześniej pisałam, jestem dość zielona w temacie pozycjonowania. Mam nadzieję, że mi ktoś z Was pomoże... Jestem pomiędzy przysłowiowym młotem i kowadłem. Pytanie co wybrać? Mam sklep internetowy i niedługo otwieram drugi, oraz 2 firmy pozycjonujące. I zrodził się problem. Obie używają różnych narzędzi, wieszając koty na pozostałych... Możecie mi wyjaśnić, które z tych narzędzi: Stat4U czy Google analytics powinno lub nie powinno być używane na stronie, która jest pozycjonowana w Google? I dlaczego?

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi

Ps. Jeśli ten temat źle ulokowałam, to proszę o przeniesienie we właściwe miejsce...

Stat4u to jest taki bardziej rozbudowany licznik. Google Analytics to profesjonalne narzędzie analityczne dostarczające wielu cennych informacji na podstawie których możesz optymalizować swój biznes.

Jeśli możesz przytocz argumenty jakie usłyszałaś przeciwko Google Analytics.

Jeśli potrzebujesz pomocy w nauce polecam korepetycje. Znajdziesz tam bazę korepetytorów z całej Polski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności