Skocz do zawartości

indeksowanie podstron i aktualizacja

donnyx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od grudnia ubieglego roku staram się pozycjonowac swój sklep - z czasem google nawet ładnie mnie zauważyło (oczywiście dodałem sitemap z czego zaindeksował ok 1/3 zawartości i dosyć ładnie znajdował moje podstrony wpisując w szukajke jakiś asortyment.

Jednak podczas aktualizacji bazy na nowy rok trochę mi się posypała baza i wszystkie podstrony się pozmieniały, google niestety pamięta jeszcze tamte. Oczywiscie dodalem juz nowy sitemap

Czy uzbroić się w cierpliwość i czekać aż google w koncu mnie odwiedzi i polapie się, że jest to pozmieniane? Czy mogę mu jakoś dopomóć, bo te nieaktualne podstrony mocno wprowadzają w błąd.

Dodatkowe pytanie, co mogę zrobić aby zaindeksował 100% moich podstron - posiłkując się sitemaps w panelu webmasters

tanie gadzety reklamowe gadżety i upominki dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności