Skocz do zawartości

FuNi CMS

ghosti

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie tak jak napisał mela. Po wykupieniu licencji możesz usunąć link ze wszystkich swoich domen.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

znaczy licencja nie jest na domenę tylko na użytkownika

na jednej licencji można postawić więcej skryptów na różnych domenach

do tej pory rozumiałem 1 licencja = 1 domena

wydało mi się trochę drogo

Tak, licencja jest przypisana do użytkownika. Na jednej licencji można korzystać z oprogramowania bez ograniczeń (dowolną ilość razy), pod warunkiem, że domeny, na których wykorzystywany jest skrypt należą do Ciebie.

W obrębie takiej domeny, skrypt można wykorzystywać również bez limitu (poprzez subdomeny lub katalogi). Przy 72 postawionych stronach wychodzi, niecała złotówka, a przy większej ich liczbie jest jeszcze taniej :P

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

• 5 miesięcy temu...

Dziś ruszyła strefa szablonów funi.

Warunkiem dostania się do społeczności jest przesłanie kilku przerobionych templatek. O tym jak to zrobić napisałem - jak dostosować szablon.

Do końca listopada obowiązują PROMOCYJNE warunki:

* osoby, które wykupią możliwość usunięcia linka ze stopki (lub już to zrobiły), wystarczy, że wyślą do mnie maila

* pozostałe osoby muszą przesłać do mnie 3 przerobione templatki

Wszelkie uwagi mile widziane.

Templatek będzie przybywać;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności