Skocz do zawartości

TECHmat i Mój Blog

martex

Rekomendowane odpowiedzi

te logo techmat, prosty efekt photoshopa, logo ma takie wymiary ze te 'lodowe sople' są ucięte z dołu ( patrz dolna kreska loga ) i ogólnie te logo... kiepskie jest nic specjalnego

czarne tło wygląda również kiepsko nie pasuje mi specjalnie

na temat 'mojblog' już się nie wypowiem bo coś nie działa ;D Domena zablokowana.

Mimo tego, że jest prosta - podoba mi się. Jest całkiem czytelna i nadrabia treścią. Logo nie jest profesjonalne ale to nie oznacza, że jest brzydkie i razi po oczach. Po prostu zwykłe proste logo, dla osoby nie mającej styczności z photoshopem może wydać się całkiem w porządku.

nadrabia treścią ? chyba rzeczywiście tymi textami które zostały zerżnięte z chip.pl lub htc.com ( sprawdzałem tylko jedną przykładową notkę o htc, reszta pewnie podobnie ), brakuje wyjustowania czy jakiegoś porządnego układu notek, wygląda jak blog dzieciaka który zawsze marzył o własnym blogu, ale do jakiegoś stylu czy profesjonalizmu dużo brakuje

• 2 miesiące temu...

@traktor dzięki

@sh0tek Treści nie kopiuję, chyba, że są to informacje prasowe od np. HTC. Profesjonalistą, nie jestem. Piszę ten blog, ponieważ to moje hobby. Jeśli masz jakieś propozycje dotyczące zmiany to proszę bardzo - pisz. Osobiście byłbym za zmianą"skórki", ale nie mogę znaleźć żadnej ciekawej i darmowej.

P.S. Logo zmienione.

Pozdrawiam.

Mój blog | Wszystko o czym warto wiedzieć

Czy to na pewno najlepszy pomysł na tytuł strony ? Ktoś wchodzi i widzi i stuka się w głowę... mój, znaczy czyj konkretnie ? Wszystko o czym warto wiedzieć ? Hmmm, wszystko znaczy tyle co i nic, a jeśli już, to przynajmniej wskaż z jakiej branży "wszystko" Bo takie ogólne paplanie, mój i wszystko, to za diabła nic nie mówi o treści strony.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności