Skocz do zawartości

Popularyzacja katalogu i wiecej informacji dla nas

Gość Anonymous

Czy jesteś za tym aby na czas badania gemius włączyć linki wyjściowe z webwweb przez proxy po to aby mógł trafić na listę katalogów rankign.pl?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za tym aby na czas badania gemius włączyć linki wyjściowe z webwweb przez proxy po to aby mógł trafić na listę katalogów rankign.pl?

• tak, włączamy proxy
      25
    • nie włączamy proxy
      4
    • nie mam zdania
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
- webwweb posiada 28 dodatkowych kopii które też dość dobrze się indeksują

site:addurl.pl intitle:katalog 2.330 dok.

site:katalog.webwweb.pl intitle:katalog 2.060 dok

site:katalog.stron.pl (którego dokłanie nie mam jak zbadać w tym momencie ale wyniki dochodzą do 10.000 dok.)

site:nauczanie.pl intitle:katalog 1420 dok.

site:darpol.org intitle:katalog 584 dok.

site:tapety.logoclub.pl intitle:katalog 592 dok.

site:ogrodymilosci.pl inurl:"katalog.php" 571

site:www.gronie.org inurl:"katalog.php" 656 dok.

site:zaproszenia-itd.pl inurl:katalog 620 dok.

site:jahoo.pl inurl:"index.php" wiem, że moja kopia nie wygląda rewelacyjnie ale za to jest całkiem skuteczna - wynik 1,790

• 4 tygodnie później...
ma to jakiś wpływ na oglądalność?

sam fakt bycia tam niestety nie ma, żadnego wpływu na ilość odwiedzin, ale dzięki tym zestawieniom można będzie obserwować rozwój projektu

bo na prestiż napewno

no i połaskotało to trochę moją ambicję, brakuje tylko 0,5% aby zrównać się z dmoz'em :)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

GRATULUJE

wielkie dzięki ;)

kolejny tydzień utrzymuje sie na poziomie 0,8% ;) na dodatek pojawił się super tekst w dzisiejszym biuletynie Ranking.pl

Mocny debiut w rankingu katalogów  

Otwarty Katalog Internetowy webwweb.pl to katalog w całości tworzony przez użytkowników. Twórcy oparli jego funkcjonowanie na zasadzie zaufania, a więc operacje wykonywane przez internautów nie podlegają kontroli redaktorów. Każdy może dodać dowolną stronę na dowolnej pozycji w wybranych przez siebie kategoriach. Użytkownik może także dodawać nowe kategorie i tworzyć podkategorie. Katalog został dodany do naszego rankingu w styczniu i na starcie osiągnął 0,8% użytkowników identyfikowanych za pomocą cookies. Pomysł ten ma więc szansę zyskać na popularności - także dlatego, że eliminuje czas oczekiwania na dodanie wpisu w tradycyjnych katalogach. Ponadto swoboda, jaką daje internaucie, jest bezcenna dla prawdziwych pasjonatów sieci :-)

dodam tylko że zaufanie jakim webwweb.pl darzy Internautów powoduje nadużycia (spamowanie) a to moze skończyć się trwałą blokadą konkretnego URL'a :)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności