Skocz do zawartości

[wykonam] artykuły wszelakiej maści, treści i objętości

prej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z powodu braku poważniejszych zleceń w ostatnim czasie bardzo chętnie zajmę się pisaniem tekstów. Tak jak wspomniałem w temacie, mogą to być teksty każdego rodzaju, zarówno spam czysto pod wyszukiwarki, artykuły tematyczne pod zaplecze jak i wartościowy content na strony internetowe. Oprócz tego mogę tworzyć teksty reklamowe oraz tłumaczyć artykuły z angielskiego na polski.

Oferuję:

- terminowość

- zaangażowanie

- profesjonalizm

- posługiwanie się językiem polskim na przyzwoitym poziomie, co w dzisiejszych czasach urasta do miana cenionej umiejętności

- poprawność tekstów i ich pełną unikalność

Na forum działam już od ponad roku, realizowałem zlecenia wielu jego użytkowników i nigdy nie spotkałem się z niezadowoleniem z efektów mojej pracy

Oczekuję jednocześnie terminowości ze strony zleceniodawcy jak i jasno przedstawionych warunków współpracy. Jeśli chodzi o przykładowe teksty, czy też ceny dokładniejszych informacji udzielę po kontakcie ze mną:

GG: 1653287

email: owiekje (małpa) gmail.com

NIE MAM MOZLIWOSCI WYSTAWIENIA FAKTURY!

EDIT:

Jednocześnie prosiłbym, aby wszyscy Ci, którzy zaoferować mogą poniżej 2zł od 1k znaków nie kontaktowali się ze mną, szkoda fatygi. Na PiO znaleźć można wielu gimnazjalistów, którzy podejmą się pracy za niewolnicze stawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności