Skocz do zawartości

Pyramid - katalog turystyczny

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak wcześniej obiecałem dziś prawdziwy cukierek wśród seoków (przynajmniej moich). Niestety nie dla wszystkich.

Mi się podoba i mam nadzieję, że i Wam do gustu przypadnie. Wkrótce będzie mocno podlinkowany już wyświetla się w adwordsach. Na razie trzeba jednak trochę go uzupełnić.

Jeżeli posiadasz stronę o tematyce turystycznej to zgłoś ją tutaj:

Katalog turystyczny Pyramid

Żeby ładnie okienka na głównej się rotowały to 10 kodów premium dla Was:

pio001

pio002

pio003

pio004

pio005

pio006

pio007

pio008

pio009

pio010

Ładny katalog przyjmuje jednak wyłącznie ładne strony z ładnymi opisami. Nie dziwcie się jak zapleczówki będą leciały. W Pandę bawić się nie będę ale jak w moich pozostałych 20 katalogach zobaczę ten sam opis to też wpis poleci.

PS.:

Nie zwracajcie uwagi na wcześniej dodane wpisy. Niedługo zostaną poprawione.

PS2:

Podziękowanie dla Rak115 (seothemes.pl) za zaangażowanie w projekt i tak liczne modyfikacje php.

pio007 - podziękował ;)

ps. tam gdzie ulica dodaj w nawiasie, że jeśli brak to należy wpisać - :)

No to mamy pierwszą rzecz do poprawki, mapka nie działa przy wpisach typu "Miasto Numer posesji"

juz wiem jak wyglądasz ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Fajny koncept, widzę że chowane kategorie się spodobały ;)

Jedna tylko uwaga - wchodzę na szczegóły wpisu i za nic nie mogę odnaleźć linka do strony. Chyba jestem przemęczony, nie znalazłem.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Fajny koncept, widzę że chowane kategorie się spodobały ;)

Jedna tylko uwaga - wchodzę na szczegóły wpisu i za nic nie mogę odnaleźć linka do strony. Chyba jestem przemęczony, nie znalazłem.

Dobre pomysły trzeba powielać hehe.

Dzięki za uwagę, faktycznie podczas przeróbek 'wyleciał'. Obecnie jest nazwa i obrazek (nofollow).

@Flanker - no widać nie:) to my mieliśmy trudniejszy w przeprawie weekend:) Dzięki za info, bo pewnie byśmy nie zauważyli.

@Rak - to się nazywa support grafiko-kodera;) Nawet nie zdążyłem Ci napisać. Widzę, że przykład z Generala bierzesz. To się chwali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności