Skocz do zawartości

Pyramid - katalog turystyczny

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

Kategorie wydają mi się "nudne"

Będę bardzo wdzięczny za rozwinięcie. Nie ma nic lepszego niż konstruktywna krytyka

EDYT:

Uwaga do dodających wpis!!

Czytajcie regulamin. Adres jest obowiązkowy. W przypadku portalu/serwisu itp podajemy adres firmy, która jest jego właścicielem.

• 2 tygodnie później...

Widzę, że od czasu, jak odpaliłem travelskaner.pl powstaje coraz więcej bardzo fajnych tematycznych katalogów turystycznych ;) - najpierw katalog Zgreda, teraz MKS-a. Bardzo fajnie - nic tak nie podnosi jakości, jak zdrowa konkurencja ;)

A tak na marginesie - może by się chciało komuś zrobić spis tematycznych, mocnych (a'la VIP w spisie MAR-a) katalogów z podziałem na najbardziej popularne branże (turystyka, motoryzacja, budownictwo, finanse itd...). Fajnie by było, jakby w takim spisie znalazły się katalogi nie wybrane przez moderatora "uznaniowo", tylko spełniające ściśle kreślone warunki (np. min. PR2, 1000 YBL itp - te akurat wartości podaję oczywiście dla przykładu - chodzi o ideę)... Myślę, że taka stronka by miała spory ruch - chociażby z tego forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności