Skocz do zawartości

Zapytania najczęściej powodujące wyszukanie

Darek W

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie dotyczące pozycjonowania strony www.lozyska-akcesoria.pl

Co zrobić, żeby strona miała lepszą pozycję po frazie łożyska, przedstawiam wskazania Narzędzi Dla Webmasterów

Zapytania najczęściej powodujące wyszukanie

# Zapytanie Pozycja

1 łożyska samochodowe 18

2 łożyska i akcesoria 1

3 podkładka fibrowa 4

4 wojciech michalec 5

5 fibrowa 7

6 podkladki teflonowe 10

7 podkładki teflonowe 12

8 pierscien segera 19

Zaktualizowano 28-02-2010

Słowa kluczowe

Słowo kluczowe Znaczenie

łożyska

100% 100%

akcesoria

96% 96%

podkładka

17% 17%

podkładki

17% 17%

miedziana

yahoo pokazał mi 117 linków

Czy taka sytuacja wynika z dużej konkurencyjności frazy łożyska i mam się po prostu zabrać za wpisywanie do katalogów czy co?

Kiedyś oceniliście tą stronę, że jest niezoptymalizowana, ale ja nie wiem co konkretnie mam tam zrobić? Usłyszałem, że ma za mało treści, uż się zastanawiam nad jakimś tekstem o budowie łożyska, ale to było by śmieszne.

Proszę o jakąś podpowiedź, lub linki.

Nie wiem też jak ruszyć page rank - bezwzględnie zero, dla porównania www.z10.pl o podobnej liczbie linków i mniejszej odwiedzalności mam pg 2?

Zapach Ciasta - zamiast tysięcy bezdusznych przepisów, pyszne receptury, każda przetestowana przez właścicielkę serwisu!

PR można uzyskać jednym linkiem, w najgorszym przypadku przy najbliższym updacie nawet i na nowej domenie, o ile algorytm google uzna stronę docelową, linkującą oraz linka z niej za wiarygodnego a sama strona linkująca nie posiada za wiele linków wew/zew oraz posiada własny PR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności