Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na 7 fraz.

Oki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam strone, którą pozycjonuje od jakiegoś czasu na 2 frazy tzn. wszystkie teksty linków do strony głównej jakie zamieszczam to fraza 1 i fraza 2. Poza tym linkuje również podstrony na fraza 3, fraza 4, fraza 5, fraza 6 i 7, każda podstrona na jedną fraze.

Czy to jest poprawne linkowanie? Czy powinienem raczej te siedem fraz zamieszczać w linkach do strony głównej, lub przynajmniej pięć jak słyszałem, żeby nie dostać filtra?

Nie robisz źle. To, że następują wahania w wynikach wyszukiwania nie jest czymś nienormalnym, ten typ tak po prostu ma. Do ustatkowania pozycji potrzeba czasu (ze strony wyszukiwarki) i cierpliwości (z Twojej :) ).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Witam, przeczytałem ten post i kilka innych wcześniej i zastanawiam się ja wytłumaczyć zachowanie mojej domeny.

Wiek domeny około 6 miesięcy, pozycjonowanie polegało na optymalizacji, przynajmniej na miarę moich możliwości i dodawaniu do katalogów około 5 dziennie przez 2 tygodnie przełom grudnia 09 i stycznia 10 plus posty na tym forum wszystko na jedną frazę.

Google wskazuje około 892,000 wyników na interesującą mnie frazę

Strona najpierw wskoczyła na 98 poz potem zaprzestałem dopisywania jeszcze 3 dni temu spadła na 178 a teraz jest 72, a w tych dniach dodałem jedynie kilka postów na tym forum, czy ktoś może mi coś na ten temat wytłumaczyć?

Czy spadek był spowodowany brakiem aktywności?

Dzisiaj sprawdziłem, bo dopiero się dowiedziałem co i jak, że nie ma filtra, nie wiem jak było wcześniej

Jakkolwiek, przekonałem się, że jak tak poczytać to forum to dużo można nabyć wiedzy :)

Pozdrawiam

Zapach Ciasta - zamiast tysięcy bezdusznych przepisów, pyszne receptury, każda przetestowana przez właścicielkę serwisu!

Darek W,

Takie subtelne pozycjonowanie ma swoje duże plusy. Ja tez dodaję po 5 linków dziennie swoich serwisów do róznych katalogów i precli.

Ale nie dziw sie, ze będziesz miał taką "skakankę". Google dance - niektórzy mówią.

Pracuj cierpliwie, a zobaczysz dobre efekty, ale nie po 2 tygodniach. Może pół roku będzie trzeba codziennego linkowania.

Weź udział w szkoleniu, i naucz się pozycjonować!

Zawsze są dobre domeny! Zobacz jak sie ich szuka!

https://Wolne-Domeny-Internetowe.pl/

Dzięki Piotrek

Coś mnie tknęło i przeczytałem sobie inne twoje posty - fajnie spotkać kogoś miłego i kulturalnego

Pozdrawiam

Ba wszedłem nawet na twoją stronę i przeczytałem pierwszą poradę poradnika, na prawdę jesteś dobry, brawo

Zapach Ciasta - zamiast tysięcy bezdusznych przepisów, pyszne receptury, każda przetestowana przez właścicielkę serwisu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności