Skocz do zawartości

[zlecę]Pisanie artykułów

Zielkq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Do tej pory zajmowałem się sam pisaniem tekstów, czy to dla siebie, czy to dla innych, nie chcę tego porzucać, jednakże sytuacja wymaga, aby własne domeny także jakoś zagospodarować, a nie żeby stały odłogiem w natłoku innych zajęć... Także w związku z powyższym, poszukuję osoby, która podejmie się pisania artykułów na moje strony zapleczowe.

Wymagania nie są duże -> długość 1200znaków (liczone ze spacją), poprawność merytoryczna (nie muszą być najwyższych lotów) i ortograficzna (jak również poprawność w formie wpisywanych wyrazów, nie toleruję literówek...) oraz oczywiście unikalność...

Ilość: nie wiem, raz będzie to 100 tekstów w tygodniu, raz nic przez dwa tygodnie, a raz 3 dziennie... (będę się odzywał co jakiś czas !!!)

Tematyka: rzucam temat, nie interesuje mnie zbytnio czego będą artykuły dotyczyły, byle mieściły się w określonej tematyce

Zapłata: płacę po otrzymaniu tekstów i sprawdzeniu ich unikalności.

Czas składnia ofert: do czwartku 23:59

Oferta ma zawierać obowiązkowo cenę oraz czas napisania dziesięciu/dwudziestu/pięćdziesięciu artykułów.

Zastrzegam sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane przeze mnie oferty! Kontakt wyłącznie poprzez PW (lubię wiedzieć z kim współpracuję)

Filip Zieliński

gg: 7660068

e-mail: Fip.Ziel(malpiszon)gmail.com

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności