Skocz do zawartości

Testowanie serwera

qwertty

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nie ten dzial powinno byc w dziale "Hosting"

2. Serwery az hym domeny kradna to wszyscy wiedza;) ale serwery maja nie najgorsze chociaz osobiscie zrezygnowalem z ich uslug.

3.A skrypt do testowania obciazenia jest w PubBB gdzies tam musial bys sobie wygrzebac:)

Witam, jestem zainteresowanym kupnem serwera na az.pl, mam okres probny. Chce go jakos przetestowac, czy istnieje jakis program generujacy obciazenia, testujacy serwer? Jak najlepiej ten serwer przetestowac? Co myslicie na temat hostingu az.pl?

Jedyne co mi przychodzi do głowy do DDoS

Hosting w az.pl nie jest najlepszym rozwiązaniem. Chyba, że mała firmówkę postawić chcesz. Zresztą kilka tematów o az.pl już jest.

Sprawdź ionic.pl hekko.pl easynet.pl 8p.pl

Za to obsługa domen na świetnym poziomie.

[...] 2. Serwery az hym domeny kradna to wszyscy wiedza [...]

Uważaj z takimi osądami.

Az.pl ma jak dla mnie konkurencyjna cene 45 zl za serwer na 6 miesiecy +domena.pl wiec chyba jednak wybiore az.pl. Personal hosting pociagnie w jakims przyzwoitym poziomie mybb / SMF? Ktory soft bedzie lepszym zastosowaniem dla tego hostingu? Wie ktos cos na temat testowania serwerow?

chociażby ab.

Tylko wiedz, każde konto współdzielone ma swoje limity. Po ich przekroczeniu mogą Cie wyprosić.

To że teraz serwer działa szybko i stabilnie nie oznacza, że jak dojdzie na nim kilkunastu nowych klientów to będzie tak nadal.

Moglbys rozwinac ten temat kradziezy?

PubBB to chyba soft do forum jak mialbym tym przetestowac serwer? Chodzi mi o wydajnosc itp

Co do tematu kradzieży nie będę tu się wymawiał to było już omawiane jak się nie mylę w dziale hosting.

Co do PubBB to jestem niemal pewien że ma on gdzieś opcje "przetestuj obciążenie serwera" ( Chyba ze się myle)

@Serwery az hym domeny kradna to wszyscy wiedza;)

To są jawne pomówienia - masz na to dowody, że tak otwarcie o tym piszesz dając w polczek jednej z większych firm IT!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Serwery az hym domeny kradna to wszyscy wiedza;)

To są jawne pomówienia - masz na to dowody, że tak otwarcie o tym piszesz dając w polczek jednej z większych firm IT!

Że az.pl kradnie domeny to wiedzą wszyscy co kiedykolwiek użyli ich wyszukiwarki do sprawdzenia dostępności fajnej domeny. Oni rejstrują ciekawe domeny które ktoś sprawdzi. Dziwne ze 3 fajne domeny sprawdzałem 2 następnego dnia zarejestrowane przez Az? Zbieg okoliczności?

@Dziwne ze 3 fajne domeny sprawdzałem 2 następnego dnia zarejestrowane przez Az? Zbieg okoliczności?

Naucz się rozróżniać pojęcia , bo to że zarejestrowali nie jest kradzieżą, lub jeśli nie potrafisz zachowaj swoje uwagi dla siebie. Równie dobrze mogłeś ty zarejestrować te domeny.... ech szkoda gadać :placze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności