Skocz do zawartości

Tani hosting na początek

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt, przy większej ilości plików może backup nie odbyć sie w terminie, ale narazie nawet odbywa się przed czasem.

Co do Hekko to byłem zadowolony, ale nie wiem dlaczego wybrałem activh na którego narzekać nie mogę, a które są o wiele lepsze niż nazwa czy home. ;)

Możesz też zobaczyć ofertę OVH :)

Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. 

Możesz wyjaśnić, jak backup może się odbyć przed czasem? Kończy się zanim jeszcze zacznie? :)

Zresztą, nawet jeśli teraz jest ok, to skoro nie ma limitu, wyobraź sobie sytuację, że ktoś wrzuca na całą powierzchnię swojego konta pliki o obj. bita... Czyli - dziś może być ok, jutro już nie wiadomo jak będzie. Limity ilości plików działają tylko i wyłączne na korzyść danej firmy (i jej klientów). Brak takiego limitu to brak zabezpieczenia przed nadużyciami.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

W activh.pl nie ma limitu plików tak samo jak domem...

Tylko żebyś się później nie zdziwił, jak backupu nie będzie przy awarii :P

Witamy.

Z początkiem roku 2010 planujemy uruchomić Backup Center.

Backup center będzie polegał na tym iż każde konta www jak i serwery VPS będą kopiowane co 10 godzin na oddzielny Backup Serwer.

Będzie to gwarantowało minimalne straty danych w przypadku awarii.

Przywracanie danych z Backup Center będzie możliwe po zgłoszeniu do nas.

Backup center będzie w 100 % za darmo.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności