Skocz do zawartości

Stronka do oceny !

Texoh12

Rekomendowane odpowiedzi

Joomla ma ogromna ilość templatek i modeluj,łatwo można edytować każdy szablon9pamientaj o nie usuwaniu linku w stopce:).Polecam Joomla.Jeżeli słabo znasz Joomla polecam za 17,90 PLN książkę z plytą(na płycie instalki,spolszczenia,module,templaki) wydana przez "Komputer Świat-ekspert"- Joomla w praktyce index 248762

Chodzi o to ze Joomla ma już wszystko co trzeba dla takiego portalu,możesz pisać artykuły a użytkownicy ich oceniać,w 10 min postawisz w miarę dobre forum wmontowane w portal,,galerie,można wgrywać pliki, liść templatek w tematyce komputery jest chyba największą.Zaplecze masz po polsku,do każdego artykułu osobne meta.Moim skromny zdaniem Joomla jeden z najlepiej indeksujących się CMS.Jak na pierwszy portal w sam raz.W photoshopie ja edytuje wyłącznie foto.Dla amatorskich zastosowań polecam Gimpa,RealDraw,Flash Effect Marker Pro,Nvu. Do robienia prostych stron www zupełnie wystarczą ogólnie dostępne darmowe szablony i wolne oprogramowaniem dostępne na licencji GNU GPL.

To moje skromne zdanie :)

Jest to strona o składaniu od podstaw komputera PC, jak na razie mało treści. Pracuję nad resztą artykułów. Proszę o ocenki, szary kolor jest dobry czy odstrasza ? !!!

https://www.skladampc.com

Mało treści? Ja tam nie widzę żadnych treści :jezyk1:

Popracuj nad stroną a później wróć tu spowrotem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności