Skocz do zawartości

Jak długi tekst może zaindeksować?

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o podstronę portalu, na której przybywa odnośników tekstowych do porad zamieszczonych na tymże portalu. Ta podstrona https://www.kredyty.aid.pl/porady.htm Gdy będzie np. 5 razy więcej odnośników do porad niż teraz to czy najnowsze, najniżej położone odnośniki będę jeszcze indeksowane a co za tym idzie porady do których prowadzą? Czy jest jakaś granica długości tekstu na podstronie który może zostać w całości zaindeksowany?

W teorii tego nie znalazłem ale z praktyki wiem, że nie ma to wpływu i niżej położone odnośniki też będą indeksowane. W Twoim przypadku polecałbym Ci poprawić linkowanie wewnątrz serwisu. Da Ci to pewność, że wszystkie podstrony będą dobrze podlinkowane między sobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności