Skocz do zawartości

już brak mi siły z pozycjonowaniem

damianek

Rekomendowane odpowiedzi

jak tacy madrzy jestescie to jak zrobic i w czym pozadna strone www ?? a nie aby krytykowac najlepiej

odpowiedz zostala podana w poscie powyzej... poRZadnie wygladajaca strone mozesz zrobic pod Wordpressem. jesli nie spotkales sie z tym wczesniej, mozesz sprawdzic to uzywajac najlepszego przyjaciela kazdego pozycjonera: Google...

New Discount Codes available online now.

studen 3 roku informatyki, programuje, zywioł naprawa pc ale o pozycjonowaniu jestem zielony

Wybacz złośliwość ale z taką stroną ja bym się nie chwaliła studiami informatycznymi :)

Powiem krótko - nikt normalny w dzisiejszym świecie nie posiedzi na tej stronce dłużej niż 5 sek.

Zarówno grafika jak i treść daleko odbiegają od oczekiwań.

Polecam lekturę zadaną przez Grima :D

Wordpress też wygląda przyzwoicie :D

Murzasichle noclegi - tanie, 10km do Zakopanego

Forum wielotematyczne

Sichle - szczegóły na PW

SharePoint Designer 2007 ... następca FrontPage'a z Microsoftu - FREE + po polsku - na start WYSIWYG = wstawiasz tabelkę jak w MS Word - a kod się sam pisze, wstawiasz obrazek jak MS Word - a kod się sam pisze ... itd. :D

Nie da się ukryć, że w temacie jesteś początkujący ... więc na start jak ululał :D

Pozdrawiam :)

to może i tak zrobie, bo teraz to aby glupota wszła z tego

studen 3 roku informatyki, programuje, zywioł naprawa pc ale o pozycjonowaniu jestem zielony

na jakiej uczelni kolega studiuje, że na 3 roku nie potrafi czegoś takiego robić...

życzę wszystkiego najlepszego w poszukiwaniu pracy po studiach,

btw: również myślę że to prowokacja.

@Martiana, @ap_seo, @zamulek - nie od razu Rzym zbudowano, chłopak się dopiero uczy ale to nie powód aby sugerować, żeby rezygnował z uczelni i inne tego typu teksty. To że studiuje na 3 roku nie oznacza, że musi być specjalistą od wszystkiego. Moich wielu znajomych po studiach nie ma pojęcia od tworzeniu stron, a są za to dobrymi specjalistami od programowania czy innych rzeczy.

A że chłopak skromnością nie grzeszy to wszyscy na niego wskoczyli :wacko:

Pozdrawiam

@boby

to na bank była prowokacja, a co do studenta to pokażcie mi studenta 3 roku informatyki Politechniki Poznańskiej czy UAM, który zrobił by taka stronę... jak nie umie to niech się nie bierze, bo jeszcze krzywdę sobie może zrobić, jak spróbuje napisać jakiś sklep internetowy;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności