Skocz do zawartości

Darmowy edytor PHP XHTML....

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Rozbudowany i darmowy - może kogoś zaciekawi...

https://www.mpsoftware.dk/phpdesigner.php

:)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 1 miesiąc temu...
WebSite Pro obsługuje UTF-8 ale w pliku mu byc tag meta z wlasnie tym kodowaniem.

91693[/snapback]

no wlasnie, ja potrzebuje czegos co nie bedzie wymagalo meta.

poki co znalazlem darmowy HTML-Kit - https://www.chami.com/html-kit/

w toolsach ma unicode, utf-8 i dziala to. tylko niewygodne jest to ze otwierajac plik nie moge przelaczyc sie na format utf8 tylko musze otworzyc konsole unicode.

no ale jest za free wiec nie ma co tak bardzo narzekac.. :D

:D

• 1 rok później...

"QUOTE(MMP @ 12.10.05 - 17:36)

WebSite Pro obsługuje UTF-8 ale w pliku mu byc tag meta z wlasnie tym kodowaniem."

Właśnie chce pracować na WebSite PRO ,mam tez PSPAD ...

WebSite pro wydaje mi sie niesamowicie wygodny ... a co do tych meta ,to własnie mam pytanko

Można to poprostu usunąć ? !!!

Jeżeli ktoś poważnie myśli o programowaniu w php to polecam Eclipse, najlepiej wersję PDT, która powinna większości wystarczyć. Kosztuje 0$.

https://www.migajek.com/?c=hateml/features

Zaawansowane podświetlanie składni

Automatyczne sprawdzanie składni

IntelliSense & CodeHint

Debugger & Profiler

CodeBrowser

Klient FTP

SolutionExplorer

MySQL Manager (plugin)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeżeli ktoś poważnie myśli o programowaniu w php to polecam Eclipse, najlepiej wersję PDT, która powinna większości wystarczyć. Kosztuje 0$.

Eclipse to też dobre rozwiązanie :)

Jednak polecam przetestowanie obu srodowisk być może komuś bardziej Zend się spodoba.

Do innych języków polecam netbeansa (najlepiej wersje 6.x)

MonitorPozycji.pl - narzędzie SEO, specjalnie dla Ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności