Skocz do zawartości

Akcje przeciw WebMini ?

shad

Rekomendowane odpowiedzi

Po statystyce widzę ze ktoś robi akcję poszukiwania webmini od Xanna bo widzę ze są wejście z zapytania co wyświetla ładną listę nawet ostro pozmienianych jeżeli chodzi o layout. Dlatego dobra rada pozmieniajcie tytuły w menu typu: "Zobacz strony w katalogu" na bardziej unikalne. Pozd.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Wiem o co ci chodzi, też to odnotowałem, aczkolwiek to niekoniecznie ktoś ze złymi zamiarami, ale też może to być ktoś kto szuka po prostu listy Webmini żeby się dodać ręcznie gdzieniegdzie (np. ja :) ), więc bez paniki.

Oczywiście jednak rada jest dobra, zmieniajcie standardowe opisy na unikalne koniecznie.

jeśli zbanowało 70, to tylko czekać na resztę, szkoda, bo to fajny skrypcik

Bbbbzzzzdura, bzdura jak mało która.

Oczywiście, że pójda banany na te katalogi, które nie mają zmienionej ani krztyny kodu/wyglądu. Jednak naprawdę porządne katalogi na WebMini (naprawdę są takie!) będą miały głęboko bananowanie.

Ludzie, zamiast narzekać, że banany lecą, zacznijcie porządne katalogi na WebMini stawiać. Żeby nie być gołosłownym sam postaram się niedługo postawić jeden naprawdę porządny, tematyczny katalog na tym skrypcie. Bo jest fajny!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności