Skocz do zawartości

Akcje przeciw WebMini ?

shad

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli zbanowało 70, to tylko czekać na resztę, szkoda, bo to fajny skrypcik

Bbbbzzzzdura, bzdura jak mało która.

Oczywiście, że pójda banany na te katalogi, które nie mają zmienionej ani krztyny kodu/wyglądu. Jednak naprawdę porządne katalogi na WebMini (naprawdę są takie!) będą miały głęboko bananowanie.

Ludzie, zamiast narzekać, że banany lecą, zacznijcie porządne katalogi na WebMini stawiać. Żeby nie być gołosłownym sam postaram się niedługo postawić jeden naprawdę porządny, tematyczny katalog na tym skrypcie. Bo jest fajny!

Na tym skrypcie postawienie porządnego katalogu jest praktycznie niemożliwe. Chociażby dlatego:

Ja jednak jestem za tym że ktoś szukał żeby zgłosić - i mu się udało.

Około ~70 bananów poszło.

Przeznaczenie WebMini jest zupełnie inne. Chyba, że masz jakiś przykład i jestem w błędzie?

A jak inaczej robi się katalog tematyczny, nie kasując nietematycznych wpisów?

Zgadza się, ale do webmini dodaje głównie dodawarka xanna i leci Ci na stronę wszystko co popadnie... W porządnym katalogu, gdzie zaznaczysz, iż jest w pełni tematyczny, etc. zazwyczaj nie dostajesz żadnych śmieci związanych z innymi tematami... (na pewno mniejszą ilość)

Spółki | Prawo | Sąd

Powtórze to co mówiłem już kiedyś, pozycjoner budujący swoje zaplecze jest jak ogrodnik. Ogrodnik jak nie dba o swoją plantacje to ona zarasta chwastami, a jak dba to zbiera ładne plony, ale tez i ogrodnikowi który dba moze się zdarzyć jakaś plaga egipska i traci cała plantacje ;)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności