Skocz do zawartości

wpisy w katalogach .vs linki przychodzace

klakieros

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pierwszy moj post na forum - prosze o wyrozumialosc.

Pytania:

- Jak wartosciowe dla pozycjonowania sa wpisy do katalogow a jak 'inbound links' (ktore wazniejsze) ?

- Czy wpis w katalogu o takim samym PR oraz link ze strony o takim samym PR sa rownowazne dla seo?

Dziekuje z gory za podpowiedzi.

- Jak wartosciowe dla pozycjonowania sa wpisy do katalogow a jak 'inbound links' (ktore wazniejsze) ?

inbound link to po angielsku link przychodzacy (do pozycjonowanej strony)

link z katalogu linkujacy do strony pozycjonowanej jest linkiem przychodzacym dla strony pozycjonowanej

- Czy wpis w katalogu o takim samym PR oraz link ze strony o takim samym PR sa rownowazne dla seo?

pr moga tez miec podstrony, a malo ktora podstrona w katalogu bedzie miala wiecej niz pr1

podobnie moze byc z podstronami na innych stronach

bo mam nadzieje ze nie porownujesz linku z podstrony katalogu ktorego strona glowna ma pr x z linkiem na stronie glownej strony ktorej strona glowna ma pr x

zwazywszy ze pr z przedzialu 0-2 jest dosyc losowe bardizej trzeba zwracac na linkowanie/wiek/frazy i cala reszte niz pr

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności