Skocz do zawartości

Elitarny Katalog Stron

GulaNET

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgadzam się - jeden z ciekawszych wizualnie katalogów :):yahoo:

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

No tak, ale w innym temacie forum "katalogi" pisales ze chcesz dac stronom znajdujacym sie w katalogu wysoki pr. Jednak przeciez takie linkowanie do dzialow, ze robisz jakby nowy katalog na serwerze da ci pr=0 w dzialach. Powinienes to oprzec na zasadzie: elitarnykatalog.pl/?=turystyka

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Jednak przeciez takie linkowanie do dzialow, ze robisz jakby nowy katalog na serwerze da ci pr=0 w dzialach.

89376[/snapback]

Nie sądzę abyś miał rację w tym temacie.

Strona Główna

Dział Turystyki, podkategoria Agroturystyka

Inny Dział Katalogu

Pozdrawiam

No nie wiem... napisalem tak na podstawie swoich doswiadczen, bo zobacz ze dla google adres https:// strona.pl to zupelnie cos innego niz https:// www. strona.pl (maja zawsze inne pr, chyba ze ktos zrobi 301).

Poza tym wydaje mi sie ze te narzedzia do sprawdzania przewidywanego pr nie uwzgledniaja wlasnie 301.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

No nie wiem... napisalem tak na podstawie swoich doswiadczen, bo zobacz ze dla google adres https:// strona.pl to zupelnie cos innego niz https:// www. strona.pl (maja zawsze inne pr, chyba ze ktos zrobi 301).

89398[/snapback]

Dzięki za te uwagi, jednak pozwolisz iż wysłucham opini innych osób, zanim cokolwiek zrobie.

Czekam na opinie i doświaczenia innych uzytkowników.

Pozdrawiam

Ok, zobacz jeszcze: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=7411&hl= (po kilku dniach z dzialow o pr=0 zrobilo mi sie pr=3 tak jak na stronie glownej - temat nieskonczony).

Witam

Dodaliśmy zupełnie nową Kategorię w naszym Katalogu Stron - Transport.

Kategoria podzielona jest na kilka podkategorii, kolejowy, ciężarowy, lotniczy, osobowy, specjalistyczny oraz logistykę, spedycję i firmy kurierskie, myśle że podział jest prawidłowy i wystarczający.

Pozdrawiam

No tak, ale w innym temacie forum "katalogi" pisales ze chcesz dac stronom znajdujacym sie w katalogu wysoki pr. Jednak przeciez takie linkowanie do dzialow, ze robisz jakby nowy katalog na serwerze da ci pr=0 w dzialach. Powinienes to oprzec na zasadzie: elitarnykatalog.pl/?=turystyka

89376[/snapback]

Witam

Nie sprawdził się Twój czarny scenariusz. Strona główna Elitarnego Katalogu Stron ma PR 4 a podstrony od PR 1 do PR 3.

Pozdrawiam

P.S.

Strony które dodawane były do naszego Katalogu przed update PR i miały PR mniejszy od 3, a teraz maja 3 lub wiecej, bedą dzisiaj ponownie sprawdzane i po spełnieniu wymogów zawartych w regulaminie katalogu, dodane do katalogu.

No po update mogę wreszcie dodać swój katalog ciekawych stron do Twojego :hello:

Ale coś mam problem i nie przyjmuje mi danych....wypełniam formularz i nie przechodzi dalej...sprawdzałem pod Firefox, Opera i IE...

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Ja po update PR dostałem potwierdzenia dodania wpisów, ale one sie nie pojawiły..

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Witam, jeżeli przyszły potwierdzenia, strony zostały dodane. Sprawdziłem Twój katalog, bo jego pamiętam i jest dodany.

95540[/snapback]

Cieszę się, iż mój katalog pozostaje w pamięci, ale dodałem tak kilka innych stron, które się nie pojawiły a potw. doszło. Jutro prześlę Ci na PW sczegóły wpisów.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności