Skocz do zawartości

Nocne marki

Martiana

Rekomendowane odpowiedzi

Wcześnie chodzącym spać szczerze zazdroszczę! :)

Ja niestety z uwagi na studia wieczorowe o 23:00 dopiero wracam do domu, a kładę się spać zwykle koło 2:00. No bo trzeba coś na następny dzień na uczelnię przygotować, odpisać kontrahentowi z SWL'a i robić inne ważne rzeczy...

Wstaję zwykle koło 10:00... średnio przytomny.

Ostatnio to ja prawie w ogóle nie śpię. Kotka mi się okociła (w moim pokoju i na moim łóżku!!!), a że nikt z domowników nie życzy sobie sześciu małych kotów w pokoju to maluchy pomieszkują u mnie. Jak w środku nocy zaczynają piszczeć, to oszaleć można.

Te zalecane osiem godzin to ja już nawet nie przesypiam, tylko "przeleguję". :)

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmm co by nie powiedzieć, ostatnio zarywam co trzecią nockę, a tak to zdarza się nadzwyczaj często do 4-5 rano siedzieć.

No ale nie można przesadzać, bo się człowiek przestawia i to jest naprawdę już chore.

Ale swoja drogą, to mnóstwo osób jest na takim Gadu-Gadu po 23:00.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

• 2 tygodnie później...

Spać chodzę zawsze po północy, położyć się mogę wcześniej ale i tak zasnę pózniej

wczoraj to było o drugiej, psss to już dzisiaj

ludzie starszej daty w rodzaju "moja babcia Aniela" pózne chodzenie spać i pózne wstawanie jak ja, tj. po 10 uważają za grzeszne marnowanie dnia, lamerstwo, leń nic więcej

A ja ostatnio zasypiam koło dwudziestej i wstaję o 6 rano. Po prostu po zajęciach sportowych od razu chce mi się spać.

Teraz jeszcze przez przerwę świąteczną całkowicie szaleje mi zegar biologiczny i od trzech dni wstaję ok. 12-13, chociaż kładę się ok. 21 :)

• 4 miesiące temu...

Ze względu na gospodarkę hormonami najlepsza pora na sen to 20-4. Nie każdy musi spać około 8h, to zależy od uwarunkowań genetycznych, zegara biologicznego i wieku. Ja już od ponad 3 miesięcy chodzę spać w granicy 3-5, ale od października już nie będę mógł sobie na to pozwolić :)

Poniedziałek- czwartek zwykle około 23

piątek-sobota (a właściwie już niedziela) - 4-5

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności