Skocz do zawartości

Nocne marki

Martiana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie będę ukrywał że dla mnie najlepsza pora do pracy to 24:00 - 6:00 . Powodów jest kilka:

- nikt mi głowy nie zatruwa z rodziny (praca w domu), nikt nie chce siadać do kompa bo "coś ważnego" lub "Piotrek coś nie działa, weź sprawdź"

- mało newsów do czytania na portalach informacyjnych ;)

- internet działa błyskawicznie

- laptop i komp stacjonarny wolny więc wygoda pracy

Przez dwa miesiące miałem urlop (tak sobie wymyśliłem), ale teraz czas na zmianę zegaru biologicznego i do roboty :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Ja swego czasu podobnie jak większość z Was. Nie było żadnych oporów przed siedzeniem do bladego światu i pobudek o zmroku. :)

To jednak nie miało sensu i od jakiegoś czasu staram się chodzić spać w okolicach 1 i wstawać o 8. O której bym nie zasnął, to budzik jest ustawiony na 7h snu, za jakiś miesiąc-półtora przestawię na 6:30h snu.

sen pomiedzy godz. 22 a 0 daje tyle regeneracji co 4godziny snu, kiedy sie polozymy po 24, to jest podobno udowodnione naukowo B)

A ja to przetestowałem na sobie , kładłem się o 21 wstawałem o 24 - spokojnie tak przeżyłem tydzień,

jednak później dla zregenerowania sił, przez kilka dni musiałem się przespać normalnie

kiedyś siedziałem do 4-5 nad ranem przy kompie, wstawałem 8 godzin później, nim się obejrzałem znowu był wieczór, chcesz z kimś pogadać albo coś załatwić i wtedy stwierdzasz, kurde jest juz 23 dlaczego oni już śpią..:)

od dobrych kilku miesięcy wstaje o 8, przyzwoite śniadanko, kawa, o 9 zaczynam pracę, do 17 pracuje solidnie, jest czas na normalny kontakt z klientami, nikt wtedy nie śpi:) od 17 odpuszcza kompa na 3 godziny:) rower, rolki, siatkówka itp... inaczej idzie zwariować... po 20 siadam jeszcze na 2 godzinki, ale raczej w celu śledzenia co się dzieje, wymiany spostrzeżeń, wtedy też przychodzą dobre pomysły na to co dalej, około 23 zbieram się do spania:); 2 razy w tygodniu koło południa rowerkiem na pocztę wysłać fakturki:) 2 soboty w miesiącu jak zwykłe dni:) a w niedziele to już totalny luz, nie ma się co zarzynać:)

czasem nie wychodzi :)

Mi o tej porze to Scrapebox chodzi na pełnych obrotach. Ręce całe zawalone robotą. Chyba za dużo godzin pracuję. Niby nie muszę ale chyba się uzależniłem od SEO :) Przydałaby mi się jeszcze jedna licencja. Chyba sobie zakupię w najbliższym czasie póki cena jest przystępna. Choć nic nie wskazuje na to, że ma ulec zmianom.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

khe khe ;]

musze sie wam pochwalić, po 2 miesiącach strona wyszła mi z filtra, przesadziłem z linkami na ten sam anhor w lipcu ok 200 miejsce, teraz 33 :) :) :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Hmm jaka teoria? :glupek2:

Strona doszla do 200 miejsca i wyleciała w kosmos, poza top1000 na wszystkie frazy, teraz patrze:

fraza główna 33

fraza mniej ważna1 12

fraza mniej ważna2 15

i jestem hepi bo myślałem, ze juz tą strone spaliłem ;]

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności