Skocz do zawartości

Nocne marki

Martiana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

P@wel wpisz w google . com frazę: sex i przepadaj top3 a może zmienisz zdanie.

Edit.

top10 :glupek2:

a dokładnie to stronkę: www freesexvideos2k [kropka] com

Creation Date: 19-apr-2010

BL. 43.050

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

wyjątek potwierdzający regułę, moja strona miała unikalną treść, linki nie były z swl, żadnej rotacji więc jak dla mnie powyższa teoria to jedyna możliwa przyczyna filtra

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

dobra wracam do roboty bo pora już taka nie wypada pisać w tym temacie, jak coś to przenosimy się do "ranne ptaszki"

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Chodze spać koło 2-3 a wstaje o godzinie 7... bo musze... Zawsze mówie żeby iść wcześniej spać a nigdy nie wychodzi... Za to w sobote daje organizmowi rano wypocząć i śpię ile idzie :( Więc jutro ten piękny poranek:D W sumie to dziś :)

Idę spać ;) Oczy mi się już zamykają. Tak przy okazji ktoś z was nie spał 55 godzin? Ja jak jeszcze mieszkałem w akademiku to zrobiliśmy sobie mini konkurs na to kto najdłużej wytrzyma bez snu. Haha jeszcze pamiętam jak byłem w sklepie (to już było koło 53 godziny odkąd nie zmrużyłem oka) po Tigera i przy kasie prawie na stojąco zasnąłem. Człowiek młody to ma głupie pomysły. O zdrowie się nie przejmuje a potem żałuje albo wspomina.

PS. Wygrałem ten konkurs :angry:

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności