Skocz do zawartości

Nocne marki

Martiana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ehh pracuję po nocach a w nocy praca jest o wiele mniej wydajna bo skupić się nie idzie;) Więc preferuje dni. ok, trzeba sie wyspać by rano wstać do pracy. Dobranoc;)

Pizzeria Mrągowo to idealny sposób na wyśmienitą kolację.

Potrzebujesz tłumacza? Sprawdź najnowsze tłumaczenia symultaniczne

Powinien zainteresować Cię także najlepszy sklep bramkarski w polskiej sieci.

Noc do pracy jest dobra, jeżeli ktoś ceni sobie spokój, niestety organizm się szybciej zużywa.

Zwykle trzeba dłużej odsypiać, więcej wchłaniać witamin, niacyny(apteka lub sklep rybny).

Poranek jest bolesny. Najlepsze godziny snu dla mnie to 18-24 jednak wieczorami trzeba gdzieś wyskoczyć i lipa.

2:50, dworzec pkp, częstochowa webkiosk :wow: 5zł za 30 min :) czekamy na pociąg do Katowic o 3.50 ;)

pozdrowienia ;)

Czyli dobrze mi się wydawało, że to Ty (siedziałeś na "siedziskach" najbliżej schodów z dziewczyną?). ;-) Nie podchodziłem do Was bo miałem do przemyślenia kilka kwestii z najnowszymi projektami a i nie byłem pewien bo dawno się nie widzieliśmy. Ja chodziłem przy wyświetlaczu połączeń (w czerwonej kurtce) w kółko w okolicach 2:00-2-38 (relacja Warszawa Centralna - Szklarska Poręba). :-)

Bartek

Zapraszamy na irca - #seo na ircnecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności