Skocz do zawartości

Ile punktów na wpis do precla

Rekomendowane odpowiedzi

Jak linkujecie swoje wpisy do preclu, katalogów ?

- Czy lepiej 75 stałych linków na stałe, czy może przez tydzień 3k punktów z dynamicznych ?

- Czy jeśli dodałem do precla wpis z jednym linkiem i ten wpis podlinkuje np. 10k punktów gotlink,

to nowa strona docelowa nie jest zagrożona, ponieważ google i tak zobaczy tylko jeden link do niej ?

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Przypominam pytanie amstrada i sam się do niego dołączam

[...]

- Czy jeśli dodałem do precla wpis z jednym linkiem i ten wpis podlinkuje np. 10k punktów gotlink,

to nowa strona docelowa nie jest zagrożona, ponieważ google i tak zobaczy tylko jeden link do niej ?

[...]

Czy mocne linkowanie wpisów wpływa chociaż w najmniejszym stopniu negatywnie na stronę docelową?

pozdrawiam

Paweł

Według mnie tylko strona linkowana może ucierpieć. Na tym przecież bazuje skuteczna technika piramidy linków.

SWL to nie wszystko

Wpisy w dobrych katalogach precel można dopalić jakimiś stałymi linkam. Ale wpisy w średniej i słabej jakości katalogach precel (po których jutro ślad może zniknąć) nie opłaca się linkować inaczej, jak przez SWL.

Strona linkowana czyli strona do której prowadzą linki z SWLi?

Tak, jeśli zrobi się to z przesadą (piszemy tu o wpisach w preclach). Ale nie będzie to już miało żadnego negatywnego wpływu na stronę do której prowadzi link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności