Skocz do zawartości

PO - śmiech na sali

traktor

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze wiedziałem, że są żałośni ale nie do tego stopnia - link. To zwykłe sianie propagandy i oszustwo wobec wyborców. Nie rozumiem ludzi, którzy głosują na PO. Nie macie oczu czy co? Założę się, że jest masa ludzi, która nie ma pojęcia o tym co się dzieje na świecie ale pójdzie głosować na PO bo "wszyscy" głosują na PO. Tymi "wszystkimi" okazuje się młodzieżówka PO. Śmiech na sali ;)

"Każdy orze jak może..."

W dzisiejszych czasach wile firm ceni sobie marketing, więc czemu nie mogłoby skorzystać na tym PO...

Ogólnie nie trawie ich. Dla mnie, to oni nie przyczynili się do większej ilości zmian (na dobre)...

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

A co Ty myślisz że to jedyna taka partia? Tak robią wielkie koncerny i firmy zatrudniając ludzi by pisali po forach itd. i tak robią politycy więc nie wiem czego się czepiasz... PiS robi identycznie, mają na to kaskę i łeb na karku aby się tym zająć. Był PiS wszyscy psioczyli na PiS jest PO wszyscy narzekają na PO będą następni też każdy będziecie dalej marudzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności