Skocz do zawartości

Roczna stronka - nowy design

marrcee

Rekomendowane odpowiedzi

Długo zastanawiałem się czy jestem gotowy przyjąć na siebie krytykę mojej stronki. Na początku wyglądała niespecjalnie, ale przeszłą generalny remont i wizualny i treści. Wydaje mi się, że wygląda znacznie porządniej, ale nic nie zastąpi obiektywnej oceny. Piszcie co Was razi i co warto zmienić, gdyż na bieżąco nad nią pracuję.

Adres to https://kurier.waw.pl

Zapraszam do dyskusji. B)

Moje pierwsze wrażenie było takie, że trafiłem na stronę sklepu rowerowego. Źle to wróży Panowie... Sam napis SWAP w topie jest zrobiony całkiem fajnie, natomiast te strzałki wyglądają bardzo amatorsko. Firmy kurierskie kojarzą mi się bardziej z białą, ewentualnie szarą kolorystyką. Strona jest jednak czytelna i nie razi. Mówiąc krótko, jest wykonana estetycznie i przeglądanie jej nie sprawia trudności.

Te strzałki właśnie pozostały z poprzedniej wersji, a jedynie zostały wykonanie od nowa. Mimo wszystko zastanawiam się czy coś z nimi nie zrobić. Jeżeli chodzi o kolor to właśnie zależało mi żeby strona czymś się wyróżniała na tle całej masy takich stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności