Skocz do zawartości

[kupie] / [wynajme] Proxy

akuku

Rekomendowane odpowiedzi

Kupie/wynajme na dluszy okres minimum 50 prywatnych http proxy, chetnie pakiet 100 lub nawet i 200. Musza to byc proxy przynajmniej z 4 roznych C klas. Proxy najchetniej na wylacznosc choc moge zgodzic sie na wspoldzielone o ile inni uzytkownicy sa na tyle inteligentni aby proxy nie byly blokowane przez Akismet. Prosze o nie przesylanie ofert bazujacych na innych serwisach poniewaz sam oplacam pare abonamentow i dysponuje 280 wspoldzielonymi i 40 dedykowanymi proxy. Nie interseuja mnie tez zadne listy proxy aktualizowane co minute czy godzine - potrzebuje stabilnych proxy ktore dzialaja przynajmniej przez 24h. Miesiecznie potrzebuje od 30GB do 50GB transferu, wystarczy mi rowniez jedynie 5 jednoczesnych polaczen do calej bazy proxy. Proxy nie musza byc szybki, wazne zeby byly stabilne. Interesuje mnie jedynie dlugoterminowa wspolpraca. Platnosc z lub bez faktury przez Paypal lub karta przez bezpieczny system.

Oferty prosze skladac na email info@seocomp.co.uk

Dane Firmy:

SEO Comp

24 Trealaw Road

Tonypandy

South Glamorgan

UK

Search Engine Optimisation Services UK SEO Services

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności