Skocz do zawartości

Prywaty, wojny itp

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Użytkownicy, którzy mają jakieś zatargi między sobą proszeni są o załatwianie swoich spraw nie publicznie na tym forum.

Posty mające tylko i wyłącznie na celu: obrażenie / wyśmianie itp innych forumowiczów nie są mile widziane ;)

Nie mam zamiaru wymieniać tutaj nicków ale sami wiecie kim jesteście

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

KNS napisał(a):
Trzeba po prostu wszystkich na równi traktować

I tego chyba brakuje

Bo jeżeli nie to

jimmi napisał(a):
będzie trzeba napisać jakieś nowe regulaminy i ich interpretacje.

koniecznie z zaznaczeniem kogo nie obowiązuje regulamin.

.

jimmi napisał(a):
Mamy zamiar trochę ucywilizować potyczki słowne i życie na forum, postaramy zrobić to jak najmniej boleśnie ale chyba będzie trzeba napisać jakieś nowe regulaminy i ich interpretacje.

kuba za sprowokowanie afery minus 500 postów w liczniku :good:

Z drugiej strony jaki jest cel zakazywania afer czy wojenek?

Jeśli 2 osoby lub więcej mają ochotę opluwać się nawzajem to chyba nie trzeba zabierać im tej przyjemności. Jeśli afera jest "nietematyczna" z wątkiem, w którym się toczy to można ją wyeksportować do kosza tak jak teraz ma to miejsce. Kto chce to sobie poczyta, kto nie chce ominie wątek i tyle.

Nie wiem czy ktoś podziela moje zdanie, ale niektóre afery czyta się całkiem przyjemnie :good::) :)

ps. Czasem trafiają się też dobre merytorycznie "aferalne" wstawki GeorgeaUK czy Lukasa79.

Cytat
Jeśli 2 osoby lub więcej mają ochotę opluwać się nawzajem to chyba nie trzeba zabierać im tej przyjemności.

ale jeśli chce przeczytać temat który mnie interesuje a w 10 postach mam 8 postów wzajemnego opluwania się i gdzieś w srodku wartosciowy post to takie to fajne :D?

• 1 miesiąc temu...

No ja Wojtek, tez lubie sobie czasem popatrzec na ich kutnie, maja długie języki niech sie kuca B)

no Tomek ty tez masz racje ;) Ciezko to pogodzić.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności