Skocz do zawartości

Jakie narzędzie do monitorowania statystyk ?

marrcee

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ostatnio dylemat jakie narzędzie poza google analytics wykorzystać do monitorowania statystyk strony, ale taki żeby na stronie nie pojawiała się żądne logo z linkiem programu. Pozycjonuje swoją stronkę i nie chciałem tam nic widocznego wrzucać i stad dylemat.

Wiem że programów jest masa, ale chyba większość tych znanych czy polecanych przez użytkowników forum tego tematu nie omija, co radzicie ?

Tzn nie chodziło mi, że szukam czegoś w zamian analitycs, a bardziej dodatkowo.

Xann - jeżeli chodzi o Twoje statystyki to właśnie próbowałem się bawić na razie wersją darmową, ale jak wstawiam skrypt to pojawia się logo xannstat, a właśnie tego chciałem uniknąć. No chyba że coś pominąłem, lub w wersji płatnej da się to obejść ?

Chodzi mi o to aby na stronie nie było żadnych zbędnych linków z anchorami ani logami poza zakładką partnerzy. Ale jak wiadomo skrypt na tej podstronie za bardzo przydatny nie będzie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności