Skocz do zawartości

Syzyfowa praca

okna

Rekomendowane odpowiedzi

Te które są zadbane i dobrze prowadzone pewnie zawsze przetrwają niezależnie od skryptu. Chociaż moim zdaniem autorskie katalogi które praktycznie są stworzone od podstaw, to oznacza że ktoś włożył dużo pracy w niego i poświecił sporo czasu by go stworzyć i rozwinąć, a co za tym idzie raczej taki katalog szybko nie zniknie.

zniknie - jak zazdrośnik bedzie chcial to wykończy raz dwa

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Witam!

Być może (jako "świeżak" na forum i osoba mająca o pozycjonowaniu pojęcie raczej nikłe), powinienem "morda w kubeł i bulgotać", ale...

Nie bardzo wiem o co kaman w wątku.

Ja jak idę do stolarza zamówić szafeczkę, to podświadomie mam nadzieję, że rzeczony stolarz posiada własną piłę i młotek. A nie liczy, że jego sąsiad, który taki osprzęt zakupił, właśnie będzie w domu - bo często wyjeżdża.

Kolega Kukis może mnie dodać do swojej listy. Domeny głównej nie wypuszczę, bo jest przyszłościowa i już nawet coś się tam dzieje, a subdomena mi nie przeszkadza. Logicznie rzecz biorąc, to nawet w planach ma mi pomóc, bo inaczej nie kupiłbym licencji na SEOk'a.

A że się nie znam za bardzo na pozycjonowaniu, to będę sobie tam dłubał pomalutku z linkowaniem w wolnych chwilach, z założeniem, że nie z tego katalogu żyję, ale chcę mieć tam wartościowe strony.

Przyszedł mi do głowy pomysł. Jak ktoś sensowny jest chętny do współpracy i pomysł wyda mu się dobry - zapraszam.

"Daję" domenę, hosting, swojego SEO'ka. Jeśli ktoś chce mieć dodatkowy katalog we "własnym" zapleczu, to niech się pobawi w pozycjonowanie. Z założeniem, że bez śmieci, cudów i działań nazywanych "nieetycznymi" - ma to być porządny katalog wartościowych stron. Szczegóły współpracy do uzgodnienia.

Osoba uczciwa, dorosła i dojrzała emocjonalnie (co nie zawsze idzie w parze), dobrze, gdyby z własną firmą.

Właściwie to mam jeszcze jedną domenę "PL" z hostingiem, zarejestrowaną 2 lata temu. Nic się na niej nie dzieje, poza powieszonym wstępnym szablonem strony, bo idea upadła, a czas nie pozwolił. Domena aż się prosi, żeby postawić na niej katalog tematyczny o sklepach (wyposażenie, zaopatrzenie albo sklepy stacjonarne lub sklepy internetowe). Odpuścić jej nie chcę, bo jest moim zdaniem ciekawa, więc będę trzymał. Hosting opłacony do września czy października, więc jeszcze czas aby postawić na nim jakiś freeglobes czy miniacza (bo SEOk'a nie chcę na to na razie kupować) i spróbować. Jak się uda - to hosting można przedłużyć, a licencję skryptu wykupić i przerzucić cały bałagan.

I już ktoś będzie miał 2 zapleczówki, a i ja na tym skorzystam - wszystko do dogadania. Najlepiej, gdyby osoba znała się na kodowaniu - szablon w sumie chyba fajnej grafiki jest, więc pociąć wg wskazówek i wstawiać ;)

Jeśli to dobra propozycja - to chętnego zapraszam na PW. Jeśli bzdurna w Waszej ocenie, to zapomnijcie tym co napisałem :)

Pozdrawiam

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Domeny głównej nie wypuszczę, bo jest przyszłościowa i już nawet coś się tam dzieje, a subdomena mi nie przeszkadza. Logicznie rzecz biorąc, to nawet w planach ma mi pomóc, bo inaczej nie kupiłbym licencji na SEOk'a.

A że się nie znam za bardzo na pozycjonowaniu, to będę sobie tam dłubał pomalutku z linkowaniem w wolnych chwilach, z założeniem, że nie z tego katalogu żyję, ale chcę mieć tam wartościowe strony.

a wiesz ilu tu już było takich, którzy pisali tak jak Ty ? Ich katalogi, precle itp miały być wieczne. Miały przeżyć wojny. Każdy miał ambitne plany 'dłubania pomalutku w wolnych chwilach' .......

Z doświadczenia, takie zapewnienia jak Twoje są odwrotnie proporcjonalne do efektów końcowych tworzonego dzieła.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Być może byli inni, którzy mieli takie pomysły. Jak znam życie ci "inni" mieli po 16 lat i liczyli na "drapane". Ja mam trochę więcej i jestem dosyć cierpliwy.

Czy ja kogoś do czegoś zmuszam? Napisałem uczciwie i szczerze propozycję, licząc na kogoś, kto się nie boi włożyć trochę pracy, nieco zaryzykować i poczekać.

Profil takiej osoby z grubsza opisałem, więc jeśli szukam kogoś z firmą, to można podejrzewać, że myślę poważnie o współpracy - być może i w innych tematach.

Napisałem też wyraźnie i grzecznie - jeśli dla kogoś to bzdura - to niech zapomni. Jeśli dla Ciebie tak z założenia jest, to już zdecydowałeś i masz do tego prawo. Tak samo jak ja mam prawo liczyć, że ktoś chętny jednak się odezwie.

Pozdrawiam

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Aby katalog odniósł sukces, musi istnieć rok-dwa. Wiele osób już to mówiło - od ubiegłego sierpnia widzę, że była to prawda.

Aby coś osiągnąć, trzeba "zacisnąć ząbki" i ... jechać "z koksem".

Katalogi traktuję jak biznes - przy czym wiem, że na "śmietankę" będzie trzeba poczekać.

Spokojnie moderuję, wprowadzam zmiany, nową templatkę np. ostatnio. I - jak pisał zgred - jak widzę brak zapału co niektórych, to się cieszę - bo tym bardziej widzę, że za rok, półtora będzie dobrze :)

Czyli nie ma co się szarpać z dodawaniem do katalogów jak zdecydowana większość zniknie!! Dodać tylko do tych sprawdzonych i jakiś czas w sieci, a resztę "pary" zamiast w katalogi ładować w stronki zapleczowe które znikną dopiero jak ja tak postanowię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności