Skocz do zawartości

NIE OCENIAMY FOR DYSKUSYJNYCH

Sanchez Spinoza

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Normanos szanowny kolego moderatorze autorze przyklejonego postu na samej górze [co zablokował mi kiedyś post słusznie czy nie nieważne] :blush:

Jak to niema czego na forum oceniać?

Przecież można ocenić dobór tematów, kolorystyke strony, pomysłowość itp.

Boicie sie konkurencji? chyba nie

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Panie Normanos szanowny kolego moderatorze autorze przyklejonego postu na samej górze [co zablokował mi kiedyś post słusznie czy nie nieważne] :blush:

Jak to niema czego na forum oceniać?

Przecież można ocenić dobór tematów, kolorystyke strony, pomysłowość itp.

Boicie sie konkurencji? chyba nie

81839[/snapback]

To ja zamknąłem temat, który caly czas podbijałeś do góry i na dodatek dodam, że słusznie.

Z tego co ja widzę to w dziale do oceny jest masa for na standardowym skinie, bez żadnego wkładu twórczego. Naprawdę nie wiem co oceniać na takich stronach.

Uwierz mi, że jeżeli ktoś da do oceny forum, które w twórczy sposób przerobił to nie będzie taki temat skasowany.

jem pierogi, słucham co tam kopacze robia na boisku.. nie chc emi sie z toba gadac - powiedziałby Boguś L. :blush:

- Jak to niema czego na forum oceniać?

no w 99,9% nie ma.

- Przecież można ocenić dobór tematów, kolorystyke strony, pomysłowość itp.

ocena tematów - głupota. tematy sa takie jakie napisza userzy.

kolorystyka to standardowe phpBB albo jeden z popularnych 'skinów'

- Boicie sie konkurencji? chyba nie

no pewnie. trzęsiemy portkami.

przejrzyj sobie ten dział i wszystkie zaprezentowane fora. jeden wielki syf, a właściwie same phpBB w standardowych skinach, jakis oblesny top i prosba o ocenę.

to jakas pomylka, zreszta wielu userów juz o tym pisało: żadnych ocen for.

sorry za chaotyczna gadkę ale jem pierogi i odganiam kota bo mi je wylizuje ze smietany.. wrr... *

* "kotku, to moja serowa pipka" :D jak ktos skojarzy skąd to jest, to pewnie tez go rozsmieszy :)

przejrzyj sobie ten dział i wszystkie zaprezentowane fora. jeden wielki syf, a właściwie same phpBB w standardowych skinach, jakis oblesny top i prosba o ocenę.

Wiem, że większość jest beznadziejnych - często phpbb, standardowy skin, nic ciekawego i tematyka wymyślona w 1 min(sUpEr fOOOOOOroooom o wsysthkim :blush:!!) ale wsród śmieci zdarzają się czasem perełki :>

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Masif: Nie zpominaj że mimo poszczególnych działów jest to forum o optymalizacji i pozycjonowaniu - grafika, układ strony itp. też się liczą, ale miejsce gdzie można je poddac ocenie jest dużo - Tutaj ocena zawsze będzie "skażona" naszymi przekonaniami i na "gotowym forum" na prawdę nie ma czego oceniać. Napisałeś w jakimś poście oceniającym stronę, że nie inteesuje cię kod strony? Ale skoro piszesz na tym forum i chcesz (lub nawet już) pozycjonujesz to jak chcesz to robić bez zagłębiania się w kod !? - Nie twierdzę, że się nie da, ale po prostu tak jest łatwiej i skuteczniej :blush:. Jesteś niegłupi facet - zacznij więcej korzystac z wiedzy zawartej na tym forum.

Po za tym jeżeli ktoś zaprezentuje na tym forum swoje PHPBB ze swoim unikalnym SKINEM, ciekawym modułem (np.: skarcającym linki). Zmianą w kodzie pwodujący że tytuły mieszczą sie w H1 - to wątek oceny bedzie cię ciąaaaagnął i nikt go do kosza nie wyrzuci.

Pozdrawiam Marcin

Kurcze miałem wyłączone powiadamianie o odpowiedziach :hi:

Hmm w sumie to macie racje. Poco oceniać fora. Niema tam wkłądu za bardzo.

Ale nieda sie nic dodać swojego [bo inaczej dawnobym to zrobił] bo jak sie ma forum na severze fora.pl to niemoge wglądnąć do ich kodu.

Macie wszysy całkowitą rację. Pozdrawiam.

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności